Regenboog en Pot met Gouden Koekjes

  • Voorbereidingstijd: 60 min
  • Bereidingstijd: 60 min
  • Porties: 14

Ontdek je pot met goud aan het einde van een met fruitjes bedekte koekje-regenboog!

Ingrediënten

1 - buidel Betty Crocker ™ -suiker koekjesmix
1/3 - kopje boter, verzacht
3 - eetlepels Gold Medal ™ meel voor alle doeleinden
1 - ei
1 - doos Betty Crocker ™ Fruit Roll-Ups® Blastin 'Berry Hot Colors® taaie snacks met fruitsmaak
1 - doos Betty Crocker ™ Fruit Gushers® snacks met een geel fruitaroma (uit een variëteitpakket met tropische aroma's)

Stappen

  • 1. Verwarm de oven op 375 F. Meng in een middelgrote kom de koekjesmix, boter, bloem en het ei tot zacht deeg ontstaat. Op een licht met bloem bestrooid oppervlak, rol het deeg 1/4 inch dik. Gebruik 4- tot 4 1/2-inch ronde snijplotter, knip 7 toeren uit. Met behulp van 2-inch ronde snijplotter, snijd en verwijder het middelpunt van elke ronde (bewaar centres voor opnieuw laden). Snijd elke ring doormidden, maak 2 gebogen regenboogvormen van elk, voor een Kooktijd: van 14. Plaats op een niet ingevroren koekjesblad
  • 2. Rol het resterende deeg 1/4 inch dik. Gebruik een 2-inch ronde snijder om 14 kleine rondjes uit te snijden. Plaats op een niet ingevroren bakplaat. Bak koekjes gedeeltelijk 5 tot 6 minuten of pas klaar.
  • 3. Rol het papier uit de snacks van Betty Crocker Fruit Roll-Ups. Met behulp van dezelfde 2-inch ronde snijder, snijd 14 kleine groene rondjes. Rol de bovenkant van elke ronde iets naar beneden. Borstel de bovenkant van elk klein rond koekje lichtjes met water; plaats een groene snack op elke cookie als een pot. Plaats 3 gele Gushers-snacks op de resterende helft van elk koekje als goud. Cut 4. Snijd 14 stroken (ongeveer 1/4-inch breed) van elke rode, gele, groene en blauwe fruitsnack. Borstel de bovenkant van elk regenboogkoekje lichtjes in met water. Plaats 4 kleuren snacks op regenboogkoekjes zoals getoond op de foto.
  • 5. Bak 2 tot 3 minuten langer of tot de randen licht goudbruin zijn en de snacks licht zijn verzacht om aan koekjes te plakken. Volledig afkoelen.
  • Tips van experts
Voeding wordt geschat op basis van een deel van de snackproducten met fruitsmaak die zijn gebruikt.

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter