Slow-Cooker Ham en Egg Ontbijt Casserole

  • Prep tijd: 20 min
  • Bereidingstijd: 4 uur 20 min
  • Porties: 8

Vermijd de last-minute ontbijtdruk wanneer je een menigte host door je slowcooker te gebruiken om deze heerlijke gelaagde ham en ei te bakken.

Ingrediƫnten

12 - eieren
2 / 3 - kop half en half
1/2 - theelepel zout
1/2 - theelepel versgemalen zwarte peper
1/2 - theelepel gemalen rode peper (cayenne)
1 - kop geraspte Cheddar kaas (4 oz)
1 / 2 - kopje gesneden groene uien
1 - kop versnipperd GruyĆØre kaas (4 oz)
6 - kopjes bevroren, landelijke stijl versnipperd hash bruin aardappelen (uit 30-oz zak)
1 - doos (9 oz) bevroren spinazie, ontdooid, uitgeperst om te laten leeglopen
2 - kopjes in blokjes gekookte ham (ongeveer 12 oz)

Stappen

  • 1. Lijnen van 4- tot 5-kwart slowcooker met folie die tot derde is gevouwen; spuiten met kookspray. (Zie tip.)
  • 2. Klop in een middelgrote kom eieren, half en half zout, zwarte en rode peper met garde. Reserveer 3/4 kop Cheddar en 2 eetlepels groene uien; opzij zetten. Meng de overgebleven kazen in een kleine kom.
  • 3. Leg de helft van de aardappelen, spinazie, ham, de resterende groene uien en kaas in een slowcooker. Herhaal lagen. Giet het eimengsel over de lagen. Cover 4. Deksel; kook op lage stand 4 tot 5 uur of op hoog vuur 2 1/2 tot 3 uur of totdat de temperatuur in het midden op 160 Ā° F komt en het eimengsel is ingesteld Spr 5. Strooi de gereserveerde kaas en groene uien over de bovenkant van de braadpan . dekken; kook 10 minuten langer of tot de kaas is gesmolten. Verwijder de folie voor het serveren door de randen met het tafelmes los te maken.
  • Tips van experts
Er wordt een foliefolie voor uw slowcooker gebruikt om een ā€‹ā€‹barriĆØre te creĆ«ren tussen de hete zijkanten van het slowcooker en het voedsel om overbruining en overmatig eten te voorkomen -cooking. Als u een folieliner wilt maken, vouwt u een 16-inch lang stuk folie in de lengte in drieĆ«n waardoor er een 16 x 4 inch-band ontstaat. Plaats rond de binnenkant van slowcooker en spray met kookspray. Zodra het voedsel aan het langzame fornuis is toegevoegd, helpt het de folierand op zijn plaats te houden.Voor een tip voor het vooruitbetalen, kunt u de ham versnipperen, de kaas raspen, de spinazie koken, de groene uien hakken en lijn je slowcooker met folie. Koel ingrediĆ«nten totdat je ze gebruikt.
  • Laat de ham weg in een vegetarische versie. Je kunt ook andere groenten toevoegen, zoals gehakte rode of groene paprika, gekookte champignons of de spinazie verdubbelen.
  • Slow cookers variĆ«ren. Een ovale slowcooker werkt goed voor dit recept. Houd uw lagen in de gaten zodat deze niet overdreven raken. De folie zal helpen om te snel bruin te worden

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter