Bierkaas Mac en Worsten

  • Bereidingstijd: 20 min
  • Bereidingstijd: 60 min
  • Porties: 8

Troostmakende mac en kaas worden nog hartiger met cocktailworsten. Topping-porties: met popcorn voegt het leuke crunch toe

Ingrediënten

1-pakket (7 oz) elleboogmacaroni (2 kopjes)
3 - eetlepels boter
1/4 - kop fijngesnipperde ui
3 - eetlepels Gouden medaille ™ alles -meeldauw
2 - halve en halve bekers
1 - theelepel mosterd
1/2 - theelepel pepersaus
1/4 - theelepel zout
1 kopje bier of niet-alcoholisch bier
2 - kopjes marmer geraspte jack cheese (8 oz)
1 - pakket (1 lb) volledig gerookte rookworst van cocktailformaat
2 - bekers gepofte magnetronpopcorn

stappen

  • 1. Verwarm de oven tot 350 ° F. Verstuif 2 1/2-kwart kookpan met kookspray. Kook en laat macaroni zoals aangegeven op de verpakking aflopen met een minimale kooktijd. Spoel af en keer terug naar de steelpan. 2. Terwijl macaroni aan het koken is, smelt je de boter in 3 kwart gallon op matig vuur. Bak en roer de ui in boter 2 tot 3 minuten of tot ze zacht zijn. Roer de bloem erdoor; kook en roer 1 minuut. Roer geleidelijk in half-en-half, mosterd, pepersaus en zout; verwarm tot verdikt en bruis, onder voortdurend roeren, ongeveer 5 minuten. Roer het bier erdoorheen. Verwijder van het vuur; laat 2 tot 3 minuten staan. Roer de kaas erdoor tot hij gesmolten is. Voeg worst toe aan gekookte macaroni. Roer de kaassaus erdoor. Schep het macaroni-mengsel in de pan.
  • 3. Bak 30 tot 40 minuten of tot het bubbelt en de bovenkant bruin begint te worden. Top met popcorn vlak voor het serveren.
  • Tips van experts
Laat de witte saus een paar minuten afkoelen voordat je de kaas toevoegt. Dit voorkomt dat de kaas gaat scheiden en korrelig wordt.
  • Serveer deze perfecte braadpan van het voetbalspel met zachte krakelingen en verse groenten, zoals wortels, selderij, paprikastrips en plakjes komkommer
  • Sprinkle-top met 1/4 theelepel paprika of 1 eetlepel gehakte verse peterselie
Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter