Zestje Pesto-tomaat Baguettes

  • Bereidingstijd: 30 min
  • Bereidingstijd: 2 uur 35 min
  • Porties: 16

Pesto en zongedroogde tomaten voegen de wow toe aan het aroma en de smaak van zelfgebakken brood

Ingrediënten

3 - tot 3 1/2 kopjes Gouden medaille ™ Beter voor brood ™ bloem of Gold Medal ™ meel voor alle doeleinden
2 - eetlepels suiker
1 1/2 - theelepel zout
1 - pakje regelmatig actief of snel -werkende droge gist
1 - kop zeer warm water (120 ° F tot 130 ° F)
1/3 - kopje basilicum pesto
1/3 - kop grof gehakte zongedroogde tomaten (verpakt in olie), uitgelekt
1 - ei, geslagen
- versnipperde Parmezaanse kaas, indien gewenst

Stappen

  • 1. Meng in een grote kom 1 kopje bloem, suiker, zout en gist. Roer het water tot het gemengd is. Roer pesto en tomaten erdoor. Roer genoeg overgebleven bloem erdoor om het deeg gemakkelijk te kunnen verwerken. Place 2. Leg het deeg op een met bloem bestoven oppervlak; rol zacht in bloem om te coaten. Kneed ongeveer 8 minuten of tot het glad en veerkrachtig is. Vet grote kom in met bakvet of bakspray. Plaats het deeg in de kom en draai het deeg om alle kanten te smeren. dekken; laat ongeveer 1 uur rijzen op een warme plaats of tot het deeg in omvang is verdubbeld. (Als u snelwerkende gist gebruikt, laat u dan niet 1 uur rijzen, dek af en laat het 10 minuten rusten op een met bloem bestoven oppervlak.) Gr 3. Vet grote bakplaat in met bakvet of bakspray. Op een licht met bloem bestrooid oppervlak, rol het deeg in een rechthoek van 16x12 inch. Snijd het deeg kruiselings doormidden. Begin aan de 12-inch kant, rol elke helft van het deeg stevig op. Knijp de rand van het deeg in de rol om het te verzegelen. De tapse uiteinden lichtjes.
  • 4. Plaats de broden 3 centimeter van elkaar op het bakplaat. Maak 3 of 4 diagonale schuine strepen, 1/4 inch diep, over de bovenkant van de broden met een scherp mes. dekken; laat op een warme plaats 30 tot 40 minuten rijzen of tot het dubbele.
  • 5. Verwarm de oven tot 375 ° F. Borstel het ei over de bovenkant van de broden. Bestrooi met kaas. Bak 20 tot 25 minuten of tot ze goudbruin zijn. Verwijderen van bakplaat naar koelrek; cool.
  • Tips van experts
Probeer voor geweldige gistbroodresultaten deze Gold Medal®-meelsoorten: Gold Medal® Better for Bread ™ -meel en Gold Medal® volkorenmeel

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter