Varkensvlees Crown Roast met Fruit Stuffing Supreme

  • Prep tijd: 20 min
  • Bereidingstijd: 4 uur 15 min
  • Porties: 16

Prachtig om te serveren en bedrieglijk eenvoudig te maken, een varkenskroongebraad is indrukwekkend. Het is vaak beschikbaar tijdens de vakantie (bel je kruidenier ...

Ingrediënten

Varkensgebraad

1 - varkenskorst gebraden, ongeveer 16 tot 18 ribben (8 tot 10 lb) *
2 - theelepel zout
1 - theelepel peper

Vulling

1 - lb bulk varkensworst
1/4 - kop boter
4 - middelgrote stelen bleekselderij, gehakt (2 kopjes)
3/4 - kop gehakte ui (ongeveer 1 grote)
1 - kop kippenbouillon
1 - theelepel gedroogde salieblaadjes, verkruimeld
1 - theelepel gevogelte kruiden
6 1/2 - kopjes ongekruid stoppels (16 oz)
1 - kan (8 oz) gemalen ananas in sap, ongedraineerd
1 - kop appelmoes
1 - kop oranje marmelade

Stappen

  • 1. Verwarm de oven tot 325 ° F. Bestrooi varkensvlees met zout en peper. thermometer, dus tip zit in het dikste deel van het varken en raakte geen bot aan of rustte niet in vet. Plaats een kleine hittebestendige kom of verfrommelde folie in de kroon om de vorm van het gebraad gelijkmatig te houden. Voeg geen water toe.
  • 2. Verwarm de oven tot een temperatuur van 325 ° C. Bestrooi het vlees met zout en peper. Op het rek in de ondiepe braadpan, plaats varkensvlees met botten omhoog. Wikkel botuiteinden in folie om overmatig bruin worden te voorkomen. Steek een ovenveilige vleesthermometer in, zodat de tip in het dikste deel van het varken zit en het bot niet raakt of rust in vet. Plaats een kleine hittebestendige kom of verfrommelde folie in de kroon om de vorm van het gebraad gelijkmatig te houden. Voeg geen water toe. About 3. Verwijder ongeveer een uur voordat het varkensvlees klaar is de kom en vul het midden van de kroon met stop. (Resterende vulling kan worden gebakken in een 1 / 2- en verlegen, met kwarts bedekte braadpan.) Dek de vulling eerst af met folie gedurende de eerste 30 minuten. Verwijder de folie en eindig het braden.
  • 4. Verwijder varkensvlees uit de oven wanneer de thermometer 145 ° F aangeeft. Bedek losjes met folie; laat minimaal 3 minuten staan.
  • 5. Verwijder folieverpakking; plaats, indien gewenst, papieren franjes op de uiteinden van de botten. Om te serveren, vult u de vulling in de kom en snijdt u de randen tussen de ribben.
  • Tips van experts
* Een runderlende zonder botten van 4 pond kan worden vervangen. Plaats in de braadpan. Breng een ovenveilige vleesthermometer aan, zodat de tip in het dikste deel zit. Bak onbedekt ongeveer 1 uur en 20 minuten. Verwijder varkensvlees uit de oven wanneer de thermometer 145 F. aangeeft. Bedek losjes met folie; laat minimaal 3 minuten staan. Maak vulling zoals voorgeschreven en bak in de afgedekte braadpan.
  • Leg het vlees op een snijplank of serveerschaal. Plaats de vleesvork in het gebraad om te voorkomen dat het beweegt; snijd de plakjes tussen de ribben
Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter