Caramel Pompoen Cheesecake

  • Voorbereidingstijd: 30 min
  • Bereidingstijd: 9 uur 15 min
  • Porties : 16

Top je Thanksgiving-feest af met deze decadente pompoenkwarktaartcake die het beste van twee traditionele dessertrecepten combineert

Ingrediënten

Korst

2 - kopjes gemalen graham crackers (ongeveer 32 vierkanten)
1/2 - kop boter, gesmolten

Vulling

4 - pakjes (8 oz per stuk) roomkaas, verzacht
1 - 1/2 kopjes suiker
4 - eieren
1 - kop ingeblikte pompoen (geen pompoentaartmix)
2 - theelepels pompoentaartkruiden

Garneer, indien gewenst

- Slagroom topping
- Gekonfijte pecannoten
- Caramel topping

Stappen

  • 1. Verwarm de oven tot 300 ° F. Wikkel de buitenzijde onder en de zijkant van de 9-inch springvormpan met folie. Sproei de binnenkant van de pan in met een kookspray. Meng korstingrediënten; druk in de bodem en 1 duim omhoog van de pan. Bak 8 tot 10 minuten of tot het is gezet. Koel 10 minuten.
  • 2. Klop in een grote kom roomkaas met een elektrische mixer op gemiddelde snelheid tot een gladde massa. Sla in suiker. Gebruik op lage snelheid eieren, één voor één, totdat het gemengd is. Schep 3 kopjes van het mengsel op de korst; verspreid gelijkmatig. Voeg pompoen en taartkruid toe aan het overgebleven roomkaasmengsel; mix met draadklopper tot een gladde massa. Schep het mengsel in de pan.
  • 3. Bak 1 uur 15 minuten tot 1 uur en 25 minuten of tot de rand is gezet maar het midden nog steeds een beetje schudt. Zet de oven uit; open de deur 4 inch. Laat de cheesecake 30 minuten in de oven. Laat het mes rond de rand van de pan lopen om los te maken. Koel op koelrek gedurende 30 minuten. Koel 6 uur of 's nachts. Laat het mes rond de rand van de pan lopen om de cheesecake los te maken; verwijder voorzichtig de zijkant van de pan. Top met opgeklopte topping en gesuikerde pecannoten. Motregen besprenkelen met karamel.

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter