Scallop en Broccoli Linguine met Pesto Cream

  • Bereidingstijd: 30 min
  • Bereidingstijd: 30 min
  • Porties : 4

Diner klaar in 30 minuten! Geniet van deze pasta gemaakt van sint-jakobsschelpen, groenten - perfect als je van de Italiaanse keuken houdt.

Ingredi├źnten - 8 - oz linguine

1 - pkg bevroren broccoliroosjes

1 - eetlepel boter of margarine

3/4 - lb verse of bevroren ongekookte sint-jakobsschelpen, ontdooid, gespoeld
1 - potje (2.5 oz) gesneden champignons, uitgelekt
1/2 - magere niet-halfvolle melk of melk
1 - eetlepel Gold Medal Ôäó bloem voor alle doeleinden
1 / 3 - kopje gekocht pesto

stappen

1. In de oven of in de grote pan, kookt u linguine zoals aangegeven op de verpakking, het toevoegen van broccoli tijdens de laatste 3 tot 5 minuten kooktijd. Kook tot linguine en broccoli zacht zijn. drain; keer terug naar de Nederlandse oven. Deksel om warm te houden. Mean 2. Smeer ondertussen in grote koekenpan boter op middelhoog vuur. Schelpen en paddenstoelen toevoegen; kook 3 minuten

    3. Meng in een kleine kom half en half en bloem; meng goed. Voeg het bloemmengsel toe aan het coquille mengsel; kook en roer op een middelhoog vuur tot het mengsel bruisend en verdikt is en de coquilles ondoorzichtig zijn. Voeg sint-jakemix en pesto toe aan gekookte linguine en broccoli; gooi zachtjes om te coaten.
  • Tips van experts
  • Baai sint-jakobsschelpen zijn kleine sint-jakobsschelpen van 1/2-inch diameter van de Oostkust wateren. Baai sint-jakobsschelpen zijn meer zacht en zoet dan zee sint-jakobsschelpen, die ongeveer 1 1/2 inch meten. In dit recept mogen sint-jakobsschelpen worden gebruikt in plaats van de sint-jakobsschelpen. Snijd de grotere sint-jakobsschelpen in vieren zodat ze snel zullen koken.

Verse broccoliroosjes kunnen worden gebruikt in plaats van de bevroren broccoliroosjes.

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter