Fudge-Caramel Pretzel Bites

  • Bereidingstijd: 35 min
  • Bereidingstijd: 3 uur 35 min
  • Porties: 36

Deze hapklare lekkernijen zijn een zoete en zoute traktatie die er onweerstaanbaar uitziet op een bakplaat.

Ingrediënten

Karamelvulling

1 / 2 - kops suiker
3 - eetlepels water
1/4 - kop slagroom
2 - eetlepels boter
1/2 - theelepel vanille
1/4 - theelepel zout

Korst

1 - kop Goud Medal ™ meel voor alle doeleinden
1/2 - kops suiker
1/2 - kopje koude boter of margarine, in stukjes gesneden
1/4 - theelepel zout
2 - eigeel, geklopt
1 - kop grof gehakte kleine krakelingen van krakeling

Fudge Filling

1 - zak (12 oz) halfzoete chocoladestukjes (2 kopjes)
1 - kan (14 oz) gezoete gecondenseerde melk (niet verdampt)
1 - theelepel vanille

Stappen

  • 1. In 2-kwart steelpan, warmte 1 / 2 kopsuiker en het water op middelhoog vuur aan de kook brengen, de zijkanten van de pan met een natte deegborstel borstelen tot de suiker is opgelost. Kook op middelhoog vuur, zonder te roeren, 8 minuten of tot het mengsel goudbruin gekleurd is. Ondertussen, in 1-pannenspan, kook slagroom en 2 eetlepels boter op middelhoog vuur tot de boter is gesmolten. Voeg het kloppend slagroom-mengsel voorzichtig toe aan het suikermengsel (het mengsel zal spatten). Verwijder van het vuur; roer in 1/2 theelepel vanille en 1/4 theelepel zout met garde tot een gladde massa. Koel volledig, ongeveer 1 uur.
  • 2. Ondertussen, verwarm de oven tot 350 ° F. Lijn 9-inch vierkante pan met folie; spuitfolie met kookspray. Plaats in de keukenmachine bloem, 1/2 kop suiker, 1/2 kop boter en 1/4 theelepel zout. dekken; proces, met behulp van snelle aan-en-uit bewegingen, totdat mengsel ziet eruit als grof maaltijd. Eierdooiers toevoegen. dekken; proces, met behulp van snelle aan-en-uit bewegingen, net zolang tot het deeg samenkomt. Druk het deeg in de bodem van de pan. Bestrooi met pretzels, licht op het deeg drukken.
  • 3. Bak 20 tot 25 minuten of tot het licht goudbruin is. Koel volledig in de pan op het koelrek, ongeveer 30 minuten.
  • 4. Verwarm chocoladestukjes en gecondenseerde melk in een steelpan van 2 kwart gallon op 5 tot 8 minuten op laag vuur, onder voortdurend roeren, tot ze gesmolten en glad zijn. Verwijder van het vuur; roer 1 theelepel vanille in. Giet over afgekoelde korst. Lepel karamel door het theelepeltje vol te proppen; wervel caramel door fudge met mes voor gemarmerd ontwerp. Koel 2 uur of tot het is gezet. Snijd in 6 rijen op 6 rijen. Bewaren in de koelkast.

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter