Een koekje Inside-Out Kip Cordon Bleu

  • Bereidingstijd : 15 min
  • Bereidingstijd: 30 min
  • Porties: 4

Geen gedoe, grote smaak, een koekenpan en 30 minuten is alles wat je nodig hebt om onze One Skillet Inside-Out Chicken Cordon Bleu met kipfilets te maken, .. .

Ingrediënten

1/4 - kopje canola-olie
1/2 kopje Gold Medal ™ meel voor alle doeleinden
- Zout en peper
2 - eieren
1 kopje Progresso ™ panko knapperige broodkruimels in Italiaanse stijl (half 8-oz doos) thin 1 - lb dunne gesneden kippenborsten, gespoeld, geklopt droog
8 - zeer dunne plakjes Zwitserse kaas (ongeveer 1/2 oz elk)
4 - plakjes met deli gekookte ham

Stappen
    1. Verwarm de oven tot 400 ° F. In 10-inch ovenvaste koekenpan, olie verhitten op middelhoog vuur. Roer ondertussen in ondiepe schaal bloem, zout en peper door elkaar. In de tweede ondiepe schaal, sla het ei. Plaats in de ondiepe kom broodkruimels.2. Smeer alle kanten van elke kipfiletplak in met een bloemmengsel en vervolgens eieren en broodkruimels als de olie heet is. Plaats in koekepan; kook 4 tot 5 minuten aan elke kant of tot ze goudbruin zijn. Kook indien nodig in 2 porties.3. Als alle kippen goudbruin zijn, schik dan alle plakjes in de koekenpan. Leg 1 plak kaas op elke plak van de kippenborst. Leg elk een plakje van 1 ham en een tweede plak kaas4. Bak 12 tot 15 minuten of tot de kaas warm is, bruisend en goudbruin en de kip niet langer roze in het midden.
Tips van experts
    Pankobrood kruimels geven deze vluggertje een geweldige, knapperige coating. Maar als u ze niet hebt, kunt u Progresso® broodkruimels in Italiaanse stijl vervangen.U kunt desgewenst geïmporteerde dunne plakjes prosciutto voor de ham gebruiken.

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter