Gegrilde Cubaanse broodjes met kaaspersen

  • Bereidingstijd: 30 min
  • Bereidingstijd: 30 min
  • Porties : 4

Met varkensvlees, ham en kaas, voldoen panini's aan stevige eetlust!

Ingrediënten ½ varkenshaas, kruislings gesneden in 4 plakken

3 - eetlepels dressing van olijfolie en azijn

2 - theelepeltjes geraspte limoenschil

1 - theelepel gedroogde oregano bladeren
4 - plakjes (1 oz elk) provolone kaas (van deli)
4 - zachte kaiser rollen, splitsen
8 - dunne plakjes (1 oz elk) gebakken ham (van deli)
3 - eetlepels gele mosterd
3 - eetlepels dille augurk snoepen

Stappen

1. Tussen stukjes plasticfolie, zachtjes pond varkensvlees met platte kant van vlees hamer tot zeer dun. Plaats in een glazen ovenschaal. Meng in kleine kom dressing, limoenschil en oregano. Verspreid over varkensvlees; zet varkensvlees om te vachten. Laten staan ​​tijdens het verwarmen van het contactrooster.

    2. Gesloten middelgrote contactroosters gedurende 5 minuten verwarmen. Plaats lekbak om druppels te vangen. Leg varkensvlees op de grill. Sluit grill; kook 5 tot 6 minuten of tot niet meer roze in het midden. Plaats ondertussen kaas op gesneden kanten van de rollbodems; top met ham, plooien om te passen. Verspreid mosterd en augurk op geslepen kanten van de bovenkant van het broodje. Plaats gegrild varkensvlees op ham; plaats roll tops, geniet kanten naar beneden, op varkensvlees. Druk stevig op de bovenkant van een boterham (sandwiches zijn dik)3. Veeg de grillplaten voorzichtig schoon; spuiten met kookspray. Leg sandwiches op de grill. Sluit de grill zorgvuldig zodat de bovenkant van de broodjes niet van de broodjes glijdt. Druk voorzichtig op de bovenkant van de grill totdat de broodjes zijn gecomprimeerd. Kook 3 tot 4 minuten of tot de broodjes geroosterd zijn en de kaas gesmolten is.
  • Tips van experts

Grote Cubaanse broodjes of sandwichbroodjes zouden ook voor dit recept werken.

    Mosterd en dillegroenten zijn traditioneel in Cubaanse sandwiches met varkensvlees. Als je geen van beide lekker vindt, kun je ook mayonaise en zoete bijtgarnaal vervangen, of de lekkernij weglaten.

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter