Carnival Ice Cream Cake

  • Bereidingstijd: 20 min
  • Bereidingstijd: 26 uur 0 min
  • Porties: 16

Een klassiek recept uit Betty's receptenkaartbestand uit de jaren zeventig, dit veelzijdige publiek grote ijscake is onherroepelijk om de show te stelen.

Ingrediƫnten

- Een 10-inch ronde cake met engelenvoedsel
2 - pakketten (elk met een grootte van 0,44 oz) aardbeiensmaak ongezoete frisdrank mix
2 - pakjes (0,14 oz per stuk) ongezoete frisdrankmix met sinaasappel smaak
2 - pakjes (ongezoet 0,14 oz) zwarte ongezoete frisdrankmix met kersensmaak
1/2 - zak (16-oz) bevroren aardbeien, ontdooid en in plakjes gesneden
1/2 - gallon vanille-ijs, licht verzacht
1/2 - zak (16-oz-formaat) bevroren perziken, ontdooid en in stukjes gesneden
1/2-zak (16-oz-formaat) bevroren frambozen, ontdooid

Stappen

  • 1. Scheur cake in hapklare stukjes. Verdeel over 3 kommen. Strooi aardbei drankje mix over cake in 1 kom, oranje over de tweede en zwarte kers over de derde. Gooi elk lichtjes met een vork tot de cakestukjes goed zijn bedekt met een drankmix. Line 2. Lijn de 10-inch buispan met folie. Leg de stukjes aardbeicake in de pan; lepel aardbeien (met vloeistof) op cake. Verspreid een derde van het ijs over de aardbeien. Herhaal de lagen met stukjes sinaasappelcake, perziken (met vloeistof), de helft van het overgebleven ijs, de stukjes zwarte kersencake, frambozen (met vloeistof) en het resterende ijs. Dek af en bevries 12 tot 24 uur tot bijna klaar om te serveren. About 3. Plaats ongeveer 60 minuten voor het serveren cake in de koelkast. Ongeveer 30 minuten voor het serveren, unmold op gekoelde plaat; verwijder folie. Serveer onmiddellijk.
  • Tips van experts
Mix en combineer frisdranken en fruitsmaken om een ā€‹ā€‹combinatie te vinden waar je familie van houdtAardbeien of perzikijs zijn een heerlijke vervanging voor vanille

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter