Gegrilde Honey-Barbecue Gehaktbalfoliepakketten

  • Bereidingstijd: 40 min
  • Bereidingstijd: 40 min
  • Porties: 4

Maak eenvoudige foliezakjes en doe er bevroren vleesballetjes, verse maĆÆs en andere groenten in, en een snelle saus om samen op de grill te koken

Ingrediƫnten

1/2-cup barbecuesaus
1/4 - kopje honing
16 - bevroren gekookte gehaktballen
8 - (1/4-inch-dikke) plakjes zoete ui (zoals Walla Walla)
8 - bevroren maĆÆskolven
2 - kopjes gekoelde gesneden gekookte aardappelen (van 1 lb. 4-oz) . pkg.)
1/2 - theelepel zout
1/4 - theelepel peper

Stappen

  • 1. Verwarm de grill. Snijd vier 18x12-inch vellen stevig folie; spuit de helft van de ene kant van elke folie in met een anti-aanbakspray. Meng in een kleine kom barbecuesaus en honing; meng goed. Place 2. Leg 4 gehaktballen, 2 plakjes ui, 2 maĆÆskolven en 1/2 kop gesneden aardappelen in het midden van de gespoten zijde van elk vel folie. Bestrooi met zout en peper. Schep 2 1/2 eetlepels sausmengsel op gehaktballetjes en groenten op elke folie.
  • 3. Vouw folie over gehaktballetjes en groenten zodat de randen elkaar raken. Pak de pakketten veilig in met behulp van dubbelvouwige pakkingen, laat ruimte voor warmte-uitzetting en vouw ze vervolgens opnieuw.
  • 4. Plaats de pakketten op gasgrill op middelhoog vuur of op een houtskoolgrill van 7,5 cm van medium kolen wanneer ze klaar zijn om te grillen. Kook 20 tot 25 minuten of tot gehaktballetjes goed verhit zijn en aardappelen zacht zijn, meerdere malen draaien. Cut 5. Snijd grote X in het midden van elk foliepakket; open pakketten voorzichtig om stoom te laten ontsnappen.
  • Tips van experts
Onze receptietesters geven de voorkeur aan dikke barbecuesaus voor deze pakkettenOm pakketten te bakken, plaatst u ze op een groot bakblik; bakken op 400 Ā° F. gedurende 40 tot 45 minuten.

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter