Bijna instant buckeyes

  • Voorbereidingstijd: 50 min
  • kooktijd: 1 uur 25 min
  • Porties: 72

heerlijke snoepjes gemaakt met pindakaas chips, vanille glazuur en chocoladesmeltsmelten - een heerlijk dessert.

Ingrediënten

1 zakje pindakaaschips (1 2/3 kopjes)
1 - container (16 oz) Betty Crocker ™ Creamy Deluxe ™ vanille kant-en-klare frosting
1 - zak (12 oz) lichte chocoladesuikergoed smelt of beklede wafels

Stappen

  • 1. Lijn bakplaat met waspapier. Smelt de pindakaaschips in een steelpan van 2 kwart gallon op laag vuur onder voortdurend roeren. Haal van het vuur. Roer glazuur aan. Laten staan ​​tot ze voldoende koel zijn om te hanteren, ongeveer 30 minuten. Roll 2. Meng het mengsel in balletjes van 1 inch; plaats op bakplaat. Koel 15 minuten. Ondertussen smelt smeltsnoep zoals aangegeven op verpakking. To 3. Om elke bal met snoep te beleggen, doorboort u de bal met een houten spies of tandenstoker; dompel in gesmolten snoep, laat kleine gebied rond spies ongecoat. Plaats de ondergedompelde bal op het bakplaat, druk snoep van de spies met de vorktanden. (Indien gewenst, strijk de soepele vlek met de vinger.) Als gesmolten snoep wordt opgezet tijdens het dompelen, opnieuw opwarmen in de magnetron op LAGE sterkte. Laat 5 minuten staan ​​of totdat het is ingesteld.
  • Tips van experts
Van Ohio, een buckeye, is een groot nootachtig zaadje van een boom van de familie van de paardenkastanje.Snoepsmelten zijn kleine schijfvormige stukjes gekleurd snoep coating. Ze worden meestal gebruikt voor snoepjesclusters, gegoten snoep en dompelen. Zoek naar snoepjes in de taartversiering, snoep- of ambachtelijke gangpaden van grote discount- of ambachtelijke winkels.
  • Om de gesmolten snoeplaag dun genoeg te houden om te dopen, plaats je de schaal met gesmolten coating boven een kom met warm water.
Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter