Pannenkoeken met dieren

  • Voorbereidingstijd: 5 min
  • Bereidingstijd: 15 min
  • Porties: 6

Begin de dag met een glimlach, met onze leuke pannenkoeken van dieren die in slechts 15 minuten klaar zijn

Ingrediƫnten

2 kopjes Originele Bisquick ā„¢ mix
1 - kopmelk
2 - eieren
- Voor de leeuw: gesneden aardbeien, bosbessen, chocoladeschilfers
- Voor de rups: rozijnen, sinaasappelschil, chocoladeschilfers
- Voor de hond: in plakjes gesneden aardbeien , bosbessen, chocoladeschilfers

Stappen

  • 1. Meng in grote kom Bisquick-mix, melk en eieren tot ze goed gecombineerd zijn. Vet en verwarm de grillplaat. To 2. Om leeuwenkoeken te maken: giet beslag op hete ingevette bakplaat, maak 6 grote cirkels voor de koppen en 6 kleinere cirkels voor de monden. Kook aan beide kanten goudbruin, ongeveer 5 minuten. Place 3. Plaats 1 grotere pannekoek op serveerschaal; top met kleinere pannenkoek. Versier met gesneden aardbeien voor manen en neus, bosbessen voor ogen en chocoladestukjes voor de mond (zie foto). To 4. Om rupspannenkoekjes te maken: Schep eetlepels beslag op hete ingevette bakplaat, maak kleine cirkels. Kook aan beide kanten goudbruin, 3 tot 5 minuten
  • 5. Plaats cirkels op serveerschalen en zie er uit als rups (zie foto). Versier met rozijnen voor de ogen, sinaasappelschil voor de antennes en chocoladestukjes voor de voeten. To 6. Om hondenpannekoeken te maken: giet beslag op hete ingevette bakplaat, maak 6 grotere langwerpige pannenkoeken (voor de hoofden), 6 kleine ronde pannenkoeken (voor de snuiten) en 12 ovale pannenkoeken (voor de oren). Kook aan beide kanten goudbruin, ongeveer 5 minuten. Place 7. Plaats 1 grotere langwerpige pannenkoek op de serveerschaal; top met kleinere pannenkoek. Plaats ovale pannenkoeken aan beide kanten van een grotere pannenkoek om oren te maken. Versier met gesneden aardbeien voor neus en tong, bosbessen voor de ogen en chocoladeschilfers voor de mond (zie foto)
  • Tips van experts
  • Voel je vrij om het te verwarren met wat je gebruikt om de gezichten te versieren - hagelslag, bramen, slagroom en glazuur werken ook allemaal goed.
  • Laat kleintjes helpen door de dieren te decoreren zodra de pannenkoeken zijn gemaakt.
  • Voeg voedselkleuren toe aan het pannekoekbeslag om dieren nog realistischer te maken.

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter