Traditioneel Brownie-pops

  • Bereidingstijd: 30 min
  • Bereidingstijd: 3 uur 15 min
  • Porties: 24

Brownies op een stick-fun om te maken en heerlijk om te eten! Snijd gewoon brownies, voeg een stok toe en dip in chocolade

Ingrediënten

1 - doos Betty Crocker ™ fudge brownie mix
- Water, plantaardige olie en eieren die op brownie mix box worden gevraagd
24 - knutselsticks (platte houten stokjes met ronde uiteinden)
1 - kopje halfzoete chocoladechips (6 oz)
2 - theelepels verkorting
- Assortiment Betty Crocker ™ Decor Selecteert decors of hagelslag

Stappen

  • 1. Verwarm de oven tot 350 ° F. Lijn 13x9-inch pan met folie, zodat de folie ongeveer 2 cm uitsteekt over de zijkant van de pan. Spuitfolie met kookspray. Maak brownies zoals aangegeven op doos. Koel volledig, ongeveer 1 uur.
  • 2. Plaats de brownies 30 minuten in de vriezer. Verwijder brownies uit de pan door de folie op te tillen; schil folie van kanten van brownies. Snijd brownies in 24 vierkante balken, 6 rijen bij 4 rijen. Steek de knuppel voorzichtig in het uiteinde van elke stang en verwijder de folie van de stangen. Plaats op bakplaat; 30 minuten invriezen. In 3. In een magnetronbestendige schaal, magnetronchocoladeschilfers en bakvet ongeveer 1 minuut onbedekt op High blootleggen; roer tot een gladde massa. Schakel indien nodig nog eens 5 seconden per keer magnetron in. Dompel top 1/3 tot 1/2 van elke brownie in chocolade; bestrooi met hagelslag. Leg plat op vetvrij papier of folie om te drogen.
Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter