Chocolade Teddybeer Knalt

  • Bereidingstijd: 15 min
  • Bereidingstijd: 2 uur 30 min
  • Porties: 20

Creatief met deze chocoladeteddybeer pop koekjes gemaakt van Gold Medal® meel voor alle doeleinden - perfect voor een toetje

Ingrediënten

1 - kops suiker
1 - kop boter of margarine, verzacht
1/2 - theelepel vanille
1 - ei
2 - kopjes Gouden Medal ™ meel voor alle doeleinden
1/4 - kop ongezoete cacao bakken
20 - knutselstokjes (platte houten stokjes met ronde uiteinden)
1 - pakje (16 oz) chocoladesmaak snoeplaag
- Betty Crocker ™ chocolade snoep hagelslag, indien gewenst
40 - kleine gumdrops, indien gewenst
1 - zak (9 oz) chocolaatjes met snoepje, indien gewenst
60 - Betty Crocker ™ rode kaneeldecors of kant-en-klare granen, als de verwekt

Stappen

  • 1. Klop in grote kom suiker, boter, vanille en ei met de lepel tot een gladde massa. Roer meel en cacao erdoor. Bedek en koel minstens 1 uur.
  • 2. Verwarm de oven tot 375 ° F. Vorm het deeg in 20 (1-inch) ballen en 20 (3/4-inch) ballen. Om elke cookie op een niet-ingevroren bakplaat te maken, schikt u 1 grote bal en 1 kleine bal met kanten aan elkaar. Steek ongeveer 1 1/2 duim houten stok door centrum van 1 duimball en in kleinere bal. Druk de met bloem bestoven bodem van het glas op het deeg tot ongeveer 1/4 dik. Plaats paren deegballen ongeveer 2 centimeter van elkaar op het bakplaat.
  • 3. Bak 10 tot 12 minuten of tot ze zijn gezet. Koel 1 minuut; verwijder van bakplaat naar koelrek. Koel volledig, ongeveer 30 minuten. Place 4. Plaats vetvrij papier op de lade. Smelt snoepcoating zoals aangegeven op verpakking. Lepelcoating over cookies; plaats op vetvrij papier. Bestrooi met hagelslag met chocoladesnoepjes. Gumdrops voor oren toevoegen. Voeg chocoladesuikergoed voor handen en voeten toe. Voeg kaneelsnoepjes toe aan ogen en neus.
Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter