Spiderweb Cupcakes

  • Bereidingstijd: 20 min
  • Bereidingstijd: 1 uur 10 min
  • Porties: 24

Perfect voor een Halloween-feest, deze rijke, chocolaty cupcakes zijn leuk om te maken.

Ingrediënten

1-vaks Betty Crocker ™ Super Moist ™ duivelskoekjesmix
- Water, plantaardige olie en eieren nodig op cakemixdoos
1 - container Betty Crocker ™ Rijke & romige vanille glazuur
3 - rode voedingskleur 4 to 5 druppels gele voedingskleur
1 - tube Betty Crocker ™ zwarte decoreergel
48 - grote zwarte gumdrops

Stappen
    1. Verwarm de oven tot 350 ° F (325 ° F voor donkere of anti-aanbakpannen). Maak en koel cupcakes zoals aangegeven op doos voor 24 cupcakes. T 2. Tint glazuur met rode en gele voedselkleuren om oranje glazuur te maken. Versier het glazuur over de bovenkant van cupcakes. Squ 3. Knijp cirkels van decoratieggel op elke cupcake; trek het mes door de gel vanuit het midden naar buiten om het web te maken. Om elke spin te maken, rol je 1 gumdrop uit en knip je 8 stroken uit voor poten; plaats nog een tandvlees bovenop. Plaats de spin op cupcake. Bewaar losjes afgedekt
  • Tips van experts
  • Verander deze in Holly-krans-cupcakes met groen getint glazuur in plaats van oranje. Knijp cirkels van rode decoratiegels op elke cupcake en versier met kleine rode kaneelsnoepjes.

Laat de kinderen helpen! Kinderen kunnen spinbenen maken zonder te snijden door knijpen en gumdrops zachtjes heen en weer rollen tussen hun vingertoppen in lange dunne stroken. Hoe meer ze rollen, hoe plakker ze worden, dus zorg dat je extra suiker bij de hand hebt om ze minder plakkerig te maken.

    Als je slechts één pan en een recept hebt, moet je meer cupcakes maken dan je pan zal maken, bedek en koel je de rest beslag tijdens het bakken van de eerste batch. Laat de pan ongeveer 15 minuten afkoelen, bak dan de rest van het beslag en voeg 1 à 2 minuten toe aan de baktijd.

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter