Fudgy Truffle Eggs

  • Bereidingstijd: 35 min
  • Bereidingstijd: 3 uur 0 min
  • Porties: 48

Maak zelfgemaakte paaseieren in een oogwenk met slechts 5 ingrediënten

Ingrediënten

1 - zak (12 oz) halfzoete chocoladestukjes (2 kopjes)
1 - bak (16 oz) Betty Crocker ™ Rijke en romige chocolade glazuur
1 - theelepel vanille
1/4 - kopje romige pindakaas of marshmallow creme
1 - pakket (24 oz) vanille-gearomatiseerd (amandelschors) of chocoladesmaak candy coating

Stappen

  • 1. In grote magnetronbestendige kom, magnetronchocoladeschilfers onbedekt op High 1 minuut, roer tot gesmolten. Indien nodig, magnetron 10 tot 20 seconden langer of tot chocolade glad geroerd kan worden
  • 2. Microgolf glazuur onbedekt op High 20 seconden; roer in gesmolten chocoladeschilfers. Roer van vanille. dekken; 30 minuten in de koelkast bewaren of net zolang tot ze dik genoeg zijn om een ​​vorm te behouden.
  • 3. Laat het chocolademengsel vallen door vlakke eetlepels op met was beklede bakplaat met bakpapier. Strijk elke eetlepel chocoladeramen af. Schep ongeveer 1/4 theelepel marshmallow of romige pindakaas in het midden. Vouw het chocolademengsel over het vullen; vorm in eivormen. (Als het mengsel te plakkerig is, zet het dan in de koelkast tot het stevig genoeg is om te vormen.) 30 minuten bevriezen. In 4. In grote kom, magnetron snoeplaag onbedekt op Hoog 1 minuut tot 1 minuut 30 seconden, roeren tot een gladde massa. Doop eieren een voor een in een snoeplaag met een vork om ze vast te houden. Keer terug naar cookievellen. Koel eieren ongeveer 10 minuten of totdat de coating is ingesteld. Versier zoals gewenst.
  • Tips van experts
Gebruik je creativiteit om one-of-a-kind paaseieren te maken

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter