Hot Fudge Sundae Cupcakes

  • Bereidingstijd: 15 min
  • Bereidingstijd: 45 min
  • Porties: 20

Klaar in 45 minuten, de enige plaats waar deze hete toffeescoupe ijscoupe zal smelten is in je mond. Gemaakt met gele cakemix, serveer ze in min ...

Ingrediënten

1-vak Betty Crocker ™ Super Moist ™ gele cakemix
- water, plantaardige olie en eieren nodig op cakemixdoos
2 - dozen ( 4 oz per stuk) wafelijzeren kommen (20 schalen)
1 1/4 - kopjes warme fudge topping (van pot van 15,5 ml)
- slagroom topping (uit een spuitbus)
- Betty Crocker ™ Parlor Perfect ™ confetti hagelslag
20 - maraschino kersen met stengels (van 10-oz pot)

Stappen

  • 1. Verwarm de oven tot 350 ° F. Plaats de papieren bakvorm in elk van de 24 muffinbekers van normaal formaat. Maak en bak cakebeslag zoals aangegeven op doos voor 24 cupcakes. Koel in pannen 10 minuten; verwijder van pannen naar koelrek. Koel volledig, ongeveer 30 minuten. (Bewaar 4 cupcakes voor een ander gebruik.)
  • 2. Trek voor elke overgebleven cupcake de papieren voering los; verspreid 1 eetlepel warme fudge topping op cupcake. Plaats cupcakes in wafelkommen. Boven elk met klodder slagroom topping, de hagelslag en een kers.

Tips van experts

  • Als je slechts één pan en een recept hebt, moet je meer cupcakes maken dan je pan zal maken, bedek en koel je de rest van het beslag tijdens het bakken van de eerste batch. Laat de pan ongeveer 15 minuten afkoelen. Bak vervolgens de rest van het beslag en voeg 1 à 2 minuten toe aan de baktijd.
  • Voeg een bolletje ijs toe voor een meer authentieke hot fudge ijscoupe cupcake. Hoe zit het met pindakaasijscoupe cupcakes? Gebruik elke variëteit Super Moist ™ chocoladetaart en frost cupcakes met marshmallow-topping. Top cupcakes met een klodder slagroom topping en besprenkel met stukjes suikerspin pindakaas en Betty Crocker® Parlor Perfect ™ hagelslag.
Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter