Zwart en Wit Rum Cakes

  • Prep tijd: 55 min
  • Bereidingstijd: 2 uur 0 min.
  • Porties: 24

Razzle, verblindend rumaroma jazzes up cake en glazuur in een traktatie voor volwassenen.

Ingrediënten

Cupcakes

1-vaks Betty Crocker ™ Super Moist ™ witte cakemix
- Water, plantaardige olie en hele eieren nodig op cake mix box
3 - oz ongezoete bakken chocolade, gesmolten, afgekoeld
2 - theelepels rum extract

Rum Frosting

2 - eiwitten
1/2 - kop suiker
1 / 4 - kop lichte glucosestroop
2 - eetlepels water
2 - theelepels rum extract
- Betty Crocker ™ hagelslag, indien gewenst

Stappen

  • 1. Verwarm de oven tot 350 ° F (325 ° F voor donker of anti-aanbak pannen). Plaats de papieren bakvorm in elk van de 24 muffinbekers van normaal formaat. Maak cake beslag zoals aangegeven op doos voor hele eieren.
  • 2. Plaats in een kleine kom 2 kopjes beslag; chocolade toevoegen. In de resterende beslag roer 2 theelepels rum-extract. Op de bodem van elke muffinbeker schep je ongeveer 1 1/2 eetlepels chocoladebeslag. Boven elk met ongeveer 1 1/2 eetlepels rum beslag. B 3. Bak 20 tot 26 minuten of tot tandenstoker ingevoegd in het midden komt schoon. Koel 10 minuten; verwijder van pan naar koelrek. Koel volledig, ongeveer 30 minuten. In 4. Klop in een middelgrote kom 2 eiwitten met een elektrische mixer op hoge snelheid totdat er zich stijve pieken vormen; zet opzij.
  • 5. Roer in een pan van 1 kwart suiker, glucosestroop en 2 eetlepels water tot goed gemengd. Dek af en verwarm tot het rollen kook op middelhoog vuur. Onthul en kook 4 tot 8 minuten, zonder te roeren, tot 242 ° F op de suikerthermometer of tot een kleine hoeveelheid mengsel in een kom met erg koud water is gevallen, vormt een stevige bal die zijn vorm behoudt tot hij wordt ingedrukt. Voor een nauwkeurige temperatuuraflezing kantelt u de steelpan iets, zodat het mengsel diep genoeg is voor de thermometer.
  • 6. Giet hete siroop heel langzaam in dunne stroom in eiwitten en sla constant op met gemiddelde snelheid. Voeg 2 theelepels rum-extract toe. Sla op hoge snelheid ongeveer 10 minuten of tot stijve pieken vormen. Onmiddellijk glazuur op cupcakes verspreiden. Bestrooien met hagelslag. Winkel afgedekt in de koelkast
  • Tips van experts
Punch deze rum-gearomatiseerde lekkernijen met een bolletje rum-raisin-ijsIn een haast? In plaats van het gekookte glazuur te maken, vervang dan Betty Crocker® Whipped fluffy white frosting vermengd met het rum-extract.
  • Als je slechts één pan en een recept hebt, moet je meer cupcakes maken dan je pan zal maken, bedek en koel je de rest van het beslag tijdens het bakken van de eerste batch. Laat de pan ongeveer 15 minuten afkoelen, bak dan de rest van het beslag en voeg 1 à 2 minuten toe aan de baktijd.
Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter