Bladkoekjes

Bereidingstijd: 1 uur 35 minuten
  • Porties: 48
  • Doe het goed met de gasten en het gezin als u deze koekjes met gesmolten suiker in uw mond serveert.Ingrediënten
1 - kopsuiker

1/2 - kop boter of margarine, verzacht

1/2 kopjes bakvorm

1 1/2 - theelepels vanille

2 - eieren
3 - kopjes Goud Medal ™ meel voor alle doeleinden
1/2 - theelepel bakken soda
1/2 - theelepel zout
- Gele voedselkleur
- Rode voedselkleur
- Groene kleurstof

Stappen


1. Verwarm de oven tot 400 º F. Roer suiker, boter en bakvet in een grote kom. Roer van vanille en eieren. Roer meel, bakpoeder en zout2. Verdeel het deeg in 3 gelijke delen. Roer 8 druppels gele voedselkleur in 1 deel deeg om geel deeg te maken. Roer 8 druppels geel en 3 druppels rode voedselkleur in een ander deeg om oranje deeg te maken. Roer 10 druppels rood, 8 druppels groen en 3 druppels gele voedselkleur in het resterende deeg om bruin deeg te maken.
  • 3. Leg kleine porties van elk van de 3 kleuren deeg dicht bij elkaar in een willekeurig patroon op een met licht bedekt met doek bedekt oppervlak. Rol deeg samen in gemarmerd patroon tot een dikte van 1/8 inch. Snij met 2 1 / 2- tot 3-inch bladvormige koekjesvormer. Plaats ongeveer 2 centimeter van elkaar op een ingevette bakplaat
  • 4. Bak 6 tot 7 minuten of tot er geen inkeping overblijft wanneer je in het midden wordt aangeraakt. Verwijderen van bakplaat naar rooster. Koel volledig, ongeveer 30 minuten.
  • Tips van experts
Dompel randen van gebakken en afgekoelde koekjes in gesmolten melk, halfzoete of donkere chocolade voor een decoratieve en smakelijke afdronkLeg het deeg tussen platte houten of plastic linialen of tussen 1/8-inch-dikke houten deuvels van een ambacht of thuiswinkel. Rol de deegroller over de linialen of staven om het deeg gelijkmatig te maken.
  • Het is gemakkelijk om bladvormige uitgesneden koekjes eruit te laten zien als het echte ding. Om de aders te maken, gebruik je gewoon een tafelmes om het koekjesdeeg te scoren voor het bakken - dat is alles wat er is! Tijdens het bakken, de koekjes bladerde licht en de aderen verschijnen mooi als ze klaar zijn. Ter inspiratie kunt u bladeren op bomen in uw tuin of in bloemstukken bekijken
Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter