Easy Santa Cookies

  • Bereidingstijd: 1 uur 10 minuten
  • Bereidingstijd: 1 uur 50 minuten
  • Porties: 18

Deze koekjes zullen het hoogtepunt zijn van uw kerstkoekjesbakje of het perfecte geschenk voor de kerstman-verzamelaar op uw lijst!

Ingrediënten

1/2-kop boter of margarine, verzacht
1-kops kristalsuiker
1 - theelepel geraspte citroenschil
1 - ei
2 - eetlepels melk
2 - kopjes Gouden Medal ™ meel voor alle doeleinden
1 - theelepel bakpoeder
1/2 - theelepel bakpoeder
1/2 - theelepel zout
1 - kopje plus 2 eetlepels Betty Crocker ™ Rijke en romige vanille kant-en-klare frosting
3 - eetlepels rode suiker
18 - miniatuur ma roshmallows
36 - aalbessen of halfzoete chocoladestukjes
18 - rood kaneelsuikergoed
3/4 - kop geraspte kokosnoot

Stappen

  • 1. Verwarm de oven tot 400 ° F. Klop boter, kristalsuiker en citroenschil in grote kom met een elektrische mixer op gemiddelde snelheid, of meng met een lepel. Roer het ei en de melk erdoor. Roer de bloem, bakpoeder, bakpoeder en zout
  • 2. Laat het deeg vallen door een ronde eetlepel van ongeveer 3 centimeter van elkaar op een niet ingevroren bakplaat. Druk op de onderkant van het drinkglas op elk tot ongeveer 1/4 inch en 3 inch in diameter. Bak 8 tot 10 minuten of tot het licht goudbruin is. Onmiddellijk van bakplaat naar rooster verwijderen. Koel volledig, ongeveer 30 minuten.
  • 3. Versier de glazuur op het koekje (vorst en decoreer elke koekje voordat u een andere start). Strooi rode suiker over het bovenste derde deel van het koekje voor de hoed. Druk op miniatuur marshmallow voor kwast. Druk 2 aalbessen voor ogen en 1 kaneelsnoep voor de neus in het middelste derde deel van het koekje. Strooi kokosnoot over de onderste derde helft voor de baard.

Tips van experts

  • Laat de koekjes in de buurt van de bulten vallen, zodat ze niet met bakken uit elkaar vallen.
  • Om de rand van de bies te maken. zelfs glazuur, plaats wat van het glazuur in een zware plastic voedsel-opbergtas. Snip een hoek af en pers het glazuur uit om elk koekje te schetsen voordat het glazuur in de omtrek wordt verspreid

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter