Turkije-Pastapastei

  • Voorbereidingstijd: 15 min
  • Bereidingstijd: 60 min
  • Porties : 6

Dinergasten zullen dol zijn op deze potpastei in Italiaanse stijl. Alleen jij zult weten hoe eenvoudig het was om samen te stellen!

Ingrediënten

1/2 - pond gemalen kalkoen
1 - kleine ui, fijngehakt (1/4 kop)
1 - kan (8 ounce) gestoofde tomaten, ongedraineerde
1 - kan (8 ounces) tomatensaus
1/2 - theelepel Italiaanse kruiden
6 - ounces ongekookte fettuccine
1 - ei
1 - eetlepel boter of margarine, gesmolten
1 - beker geraspte mozzarella kaas (4 ounces)
1 - kopje kleine, gerookte, gerookte cottage cheese
1 - ei
1 - kopje broccoli of ingevroren (ontdooide) gehakte broccoli
1/4 - kopje geraspte Parmezaanse kaas

Stappen

  • 1. Kook kalkoen en ui in een koekenpan van 10 inch op middelhoog vuur, af en toe roeren, tot kalkoen niet meer roze is; uitlekken. Roer de tomaten, tomatensaus en Italiaanse kruiden erdoor. Verwarm tot het kookpunt; verminder hitte. Dek af en laat 10 minuten sudderen, af en toe roeren. Mean 2. Kook en laat ondertussen fettuccine zoals aangegeven op de verpakking. Klop 1 ei en de boter in een middelgrote kom. Roer fettuccine en mozzarella kaas erdoor. Schep het mengsel in een niet ingevette taartplaat, 10x1 1/2 inch; druk gelijkmatig aan de onder- en bovenkant
  • 3. Meng cottage cheese en 1 ei; verspreid over fettuccine-mengsel op de bodem van de taartplaat. Bestrooi met broccoli. Schep het kalkoenmengsel gelijkmatig over de bovenkant. Bestrooi met Parmezaanse kaas.
  • 4. Verwarm de oven tot 350ºF. Bak onbedekt ongeveer 30 minuten of tot het heet is in het midden. Laat 10 minuten staan ​​voor het snijden.
  • Tips van experts
Voorstellen: bak ongebakken taart strak om, label en bevries niet langer dan 1 maand. Ongeveer 2 1/4 uur voor het serveren, verwarm de oven tot 400 ° F. Afwikkelen en opnieuw bedekken met aluminiumfolie. Bak ongeveer 2 uur of tot het heet is in het midden. Laat 10 minuten staan ​​voor het snijden.
  • Het is een makkie om de pasta te maken! Schep het fettuccine-mengsel in de taartplaat en druk het dan stevig samen met een andere taartplaat

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter