Toffee Tiramisu voor een menigte

  • Prep tijd: 25 min
  • Bereidingstijd: 3 uur 15 min
  • Porties: 24

De favoriet van dit restaurant is gemakkelijk om thuis te maken. Toffee voegt een rijke, boterachtige crunch toe waar tieners dol op zijn.

Ingrediënten

1 - pakket Betty Crocker ™ pond cake mix
3/4 - kopje water of melk
2 - eieren
1 1/2 - kopjes sterke koffie
2 - kopjes suiker
1 - kop chocolade-smaak siroop
2 - pakjes (8 oz per stuk) roomkaas, verzacht
4 - kopjes slagroom (zware) room
4 - repen (1,4 ounce) met chocolade bedekt toffee snoep, gesneden

Stappen

  • 1. Bak de cakemix zoals aangegeven op de verpakking, met water en eieren, in 2 broodpannen, 8 1 / 2x4 1 / 2x2 1/2 inch. Koel 10 minuten. Verwijderen uit pannen. Koel volledig op een rooster, ongeveer 1 uur. Cut 2. Snijd elke pond cake in 9 plakjes. Schik plakjes in 2 rechthoekige bakplaten, 11x7x1 1/2 inch, snijd de plakjes indien nodig om de onderkant van de gerechten te bedekken. Laat de koffie over de cake druppelen. Beat 3. Klop de suiker, chocoladesiroop en roomkaas in grote kom met een elektrische mixer op gemiddelde snelheid tot een gladde massa. Voeg slagroom toe. Klop op middelmatige snelheid tot deze licht en luchtig is. Verspreid over cake. Bestrooi het met snoep
  • 4. Dek het en koel het in ten minste 1 uur, maar niet langer dan 24 uur.
  • Tips van experts
Het hakken van chocoladetabaksrepen is eenvoudig als je ze eerst invriestTwee 10,75-ounce pakjes met bevroren pond cake, ontdooid, kan worden vervangen door de pond cake mix; laat water en eieren weg en stap 1.

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter