Chocolade-Noten Crunch Dessert

  • Voorbereidingstijd: 20 min
  • Bereidingstijd: 8 uur 50 min
  • Porties: 12

Maak een gekoeld dessert van een chocoladeliefhebber. Het heeft een knapperige korst en beleg met een romige vulling van chocolade en het zal een menigte voeden.

Ingrediënten

Notenkraker

2 - kopjes Originele Bisquick ™ mix
1/4 - kop verpakt bruine suiker
2 - theelepels vanille
1/4 - kopje stevige boter of margarine
1 - kop grof gehakte walnoten

Vulling

1 - zak (12 oz) halfzoete chocoladestukjes (2 kopjes)
1 - pakket (10,5 oz) miniatuur marshmallows (5 1/2 kopjes) )
1/2 - kopmelk
2 - kopjes slagroom

Stappen

  • 1. Verwarm de oven tot 375 ° F. Meng in een middelgrote kom ingrediënten met notencrunch. Met gebakmixer (of twee tafelmessen door ingrediënten in tegengestelde richtingen trekken), in boter tot kruimel snijden. Roer de walnoten erdoor. Verspreid in niet ingevette 13x9-inch pan. Bak ongeveer 20 minuten of tot ze goudbruin zijn. Koel volledig, ongeveer 30 minuten. Mean 2. Ondertussen, in een steelpan van 3 kwart gallon, verwarm chocoladeschilfers, heemst en melk op laag vuur, onder voortdurend roeren, net zolang tot chocolade en marshmallows zijn gesmolten en het mengsel glad is. Zet ongeveer 30 minuten in de koelkast, roer om de 10 minuten, totdat het mengsel licht heuvelt wanneer je het van een lepel laat vallen.
  • 3. Klop de slagroom in een gekoelde grote kom met een elektrische mixer op hoge snelheid totdat deze stijf is. Vouw het chocolademengsel tot slagroom. Vouw 2 kopjes van de noot crunch in chocolade-crème mengsel. 4. In niet-ingevette 13x9-inch pan, spreid 1 kopje van de noot crunch. Meng het chocolade-crèmemengsel voorzichtig over crunch. Bestrooi met de resterende crunch (ongeveer 1 kopje). dekken; in de koelkast bewaren tot het is ingesteld, minstens 8 uur maar niet langer dan 24 uur.
  • Tips van experts
Gebruik een mes dat in een glas water is gedompeld om het dessert te snijden. Maak het mes schoon en dompel hem indien nodig opnieuw in water.

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter