Pecan Zandkoek Kerstboomkoekjes

  • Prep tijd: 30 min
  • Bereidingstijd: 1 uur en 15 minuten
  • Porties: 32

Boter, bloem en suiker komen samen om rijke, delicate koekjes te maken

Ingrediënten

1-kops boter, verzacht
2 / 3 - kop poedersuiker
1/2 - theelepel vanille
5 - druppels groene voedingskleur
1 3/4 - kopjes Gouden Medal ™ meel voor alle doeleinden
1/2 - kop grof gehakte pecannoten
32 - pecannoothelften
3 / 4 - kopje witte vanille bakchips
- Gegranuleerde suiker, indien gewenst
32 - geel decorerende sterren, indien gewenst

Stappen

  • 1. Verwarm de oven tot 325 ° F. 2 grote bakplaten invetten of licht invetten. Klop in grote kom boter en poedersuiker met een elektrische mixer op gemiddelde snelheid tot het licht en luchtig is. Klop van vanille en kleur. Op lage snelheid in bloem kloppen tot het gemengd is. Roer de gehakte pecannoten
  • 2. Verdeel het deeg in 4 gelijke delen; vorm elk in een bal. Plaats 2 deegballen op elk bakplaat, aan tegenovergestelde uiteinden. Met deegroller of met bloem bestoven vingers, vlak af en vorm elke bal in een cirkel van 6 inch. Met een groot mes, verdeel en snij elke ronde in 8 wiggen, en scheid elke snede licht met een mes. Steek de bovenkant van de wiggen met de vork en plaats 1 halve pecannuur in het midden van elke buitenrand om de boomstam te maken. 3. Bak 15 tot 18 minuten of tot ze stevig maar niet bruin zijn. Nog steeds warm, snijd opnieuw in wiggen. Koel volledig af op bakplaat, ongeveer 30 minuten. Place 4. Plaats gekoelde boomwiggen op koelrekken of vetvrij papier. Plaats bakfiches in een kleine hersluitbare plastic zak met vriezer. Magnetron op High 40 tot 60 seconden, zak omdraaien na 30 seconden. Knijp voorzichtig in de zak totdat de spanen gesmolten en glad zijn. Knip een puntje uit een hoek van de zak en besprenkel ze over de wiggen heen en weer om een ​​boomslinger te maken. Bestrooi met suiker Bovenaan elke boom met ster.
  • Tips van experts
Maak deze koekjes na de vakantieperiode zonder de voedselkleur, pecannoten en sterren.Als u pastakleur gebruikt, hebt u slechts een kleine hoeveelheid nodig. aantal krijgt een mooie groene kleur.

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter