Bakerella's Sneeuwpop Cake Pops

 • Bereidingstijd: 2 uur 30 min
 • Bereidingstijd: 2 uur 30 min
 • Porties: 48

Maak vrolijke sneeuwpoppencake springt dit kerstseizoen dat zijn (bijna) te schattig om te eten.

Ingrediënten

1-vaks Betty Crocker ™ Super Moist ™ cakemix (elke smaak)
- Water, plantaardige olie en eieren nodig op cakemixdoos
1 kopje Betty Crocker ™ Rijke en romige glazuur (elke niet-chip, geen-moer smaak)
- In de was gezet papier
- Koekjes bladen
3 - zakken (12 oz elk) witte snoep coating
- Papieren lollipop sticks
- Oranje snoep-gecoate zonnebloempitten
1 - zak (12 oz) blauwe suikergoeddeklaag
- Witte schurende suiker
- Zwarte eetbare pen
- Blauwe minisuikergoed-met een laag bedekte macht mint snoepjes
- Roze confetti hagelslag
- Zwarte confetti hagelslag
- Jumbo sneeuwvlok hagelslag
- Tandenstokers
- Blok wit kunststof craft foam

Stappen

 • 1. Maak en bak cake mix zoals aangegeven op doos voor 13x9-inch pan . Koel volledig; verkruimel in een grote kom
 • 2. Meng met een grote lepel cake en glazuur grondig.
 • 3. Rol mengsel in kwartgrote koekballen en leg ze op een met was bedekt papier bedekt bakpapier. Plaats cake ballen in de vriezer voor ongeveer 15 minuten om stevig te worden. U kunt ze vervolgens naar de koelkast overbrengen om ze gekoeld te houden en bevriezing te voorkomen. Place 4. Plaats een witte snoeplaag in een magnetronbestendige schaal zodat de coating minimaal 3 tot 4 inch diep is. Smelt onbedekt in de magnetron in intervallen van 30 seconden op Low, roer er tussendoor. Herhaal tot gesmolten en glad.
 • 5. Verwijder een paar cake-ballen tegelijk uit de koelkast. Doop de tip van een lollystok in de gesmolten coating en voeg deze niet meer dan halverwege in een cake-bal. Doop en verwijder de cakepop in één beweging zonder te roeren. Zorg dat de hele cakebol bedekt is. Als uw coating te dik is, kunt u een beetje plantaardige olie toevoegen om het te verdunnen en het gemakkelijker te maken om mee te werken.
 • 6. Verwijder en tik voorzichtig een overtollige coating af om van de pop en terug in de kom te vallen. Voordat de coating hard wordt, drukt u zachtjes op een oranje met snoep gecoat zonnebloemzaadje in positie voor een neus. Plaats in ambachtelijk schuim om te drogen. You 7. Je kunt creatief worden met het plaatsen van snoep en hagelslag voor leuke uitdrukkingen en details. Hier zijn een paar ideeën. For 8. Voor sokafsluitingen, dompel witte cakepops onder een hoek in gesmolten blauwe snoepbekleding en strooi met witte schuursuiker terwijl de coating nog nat is. Wanneer het droog is, stip je op een meer blauwe snoeplaag met een tandenstoker en besprenkel met meer schuursuiker. Gebruik de tandenstoker om voorzichtig inspringingen op de rand van de dop te maken. U kunt ook een tandenstoker gebruiken om een ​​witte snoeplaag aan te brengen voor een witte rand en bestrooien met witte schuursuiker
 • 9. U kunt op ogen en monden tekenen met een zwarte eetbare pen en verschillende hagelslag en add-ons gebruiken om te geven je sneeuwmannenkarakter. Breng een kleine hoeveelheid coating aan om blauwe mini candy-coated power mint snoepjes voor oorbeschermers en roze confetti-hagelslag voor roze wangen te bevestigen. Kolenogen en -monden kunnen ook worden bereikt door zwarte confetti-hagelslag te gebruiken. En jumbo sneeuwvlok hagelslag zijn als de kers op de taart pop voor deze sneeuwmannen. Gebruik ze om hun schattige kleine hoeden te versieren. Laten drogen en genieten!
 • Tips van experts
 • Je hoeft geen 48 cakepops tegelijk te maken. Snijd de cake in 3 gelijke stukken. Een stuk maakt ongeveer 16 cakepops en je kunt de rest van de cake een andere keer invriezen. Gebruik slechts één zak snoepcoating om de 16 cakepops te coaten en vergeet niet om ook slechts 1/3 cup frosting te gebruiken.
Er zijn verschillende merken candy-coating verkrijgbaar, die elk een beetje anders kunnen smelten. De witte kleur varieert, en wanneer deze is gesmolten, zijn sommige dunner dan andere. Noteer het merk waarmee u het liefst werkt en let goed op tijdens het smeltenZoekt u extra tips voor het maken van deze schattige cakepops? Bekijk Bakerella's blog voor een stapsgewijze handleiding. En voor meer leuke ideeën shop je haar gloednieuwe boek: Cake Pop Holidays.
Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter