Chocolade pindakaas Candy Cupcakes

  • Bereidingstijd: 25 min
  • Bereidingstijd: 1 uur 25 min
  • Porties: 24

Draai Betty Crocker ™ Super Moist ™ -cake mengt zich in een heerlijk Halloween-dessert met dit eenvoudige recept voor cupcakes met chocoladepindakaas es Ingrediënten

1-vaks Betty Crocker ™ Super Moist ™ drievoudige chocoladetuffe cakemix

- water, plantaardige olie en eieren nodig voor cake-mixdoos

1 - zak (8 oz) onverpakte Reese's ™ pindakaasbekers miniaturen
2 - kopjes poedersuiker
2 - kopjes romige pindakaas
3/4 - kopje boter, verzacht
1 - theelepel vanille
2/3 - kopkloppers

Stappen
1. Verwarm de oven tot 350 ° F (325 ° F voor donkere of anti-aanbakpannen). Plaats een papieren bakvorm in elk van de 24 muffincups van normaal formaat.
  • 2. Klop de cakemix, water, olie en eieren in een grote kom met een elektrische mixer op lage snelheid 30 seconden, daarna op gemiddelde snelheid 2 minuten. Bewaar 12 van de pindakaasbekersnoepjes voor garnering. Hak overgebleven snoepjes grof; roer in beslag. Verdeel het beslag gelijkmatig over de muffinbekers.
  • 3. Bak 18 minuten of tot de tandenstoker in het midden is gestoken, er schoon uitkomt. Koel 10 minuten; verwijder van pannen naar koelrekken. Volledig afkoelen.
  • 4. Klop in een middelgrote kom poedersuiker, pindakaas, boter en vanille met een elektrische mixer op gemiddelde snelheid tot een gladde massa. Voeg slagroom toe; kloppen tot het glazuur glad en smeerbaar is. Frost cupcakes. Snijd gereserveerd pindakaas cup-snoepjes in twee; garneer elke cupcake met 1 half snoepje
Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter