Klassieke Pumpkin Pie

  • Voorbereidingstijd: 25 min
  • Kooktijd: 6 uur 45 min
  • Porties: 8

Wie zegt dat basic flauw moet zijn? Elke plak Classic Pumpkin Pie barst van de smaken van seizoenskruiden

Ingrediënten

Pie Crust

1 kopje Gold Medal ™ meel voor alle doeleinden
1/2 - theelepel zout
1/3 - kop plus 1 eetlepel verkorting
2 - tot 3 eetlepels koud water

Vulling

2 - eieren
1/2 - kopsuiker
1 - theelepel gemalen kaneel
1/2 - theelepel zout
1/2 - theelepel gemalen gember
1/8 - theelepel gemalen kruidnagels
1 - blik (15 oz) pompoen (geen pompoentaartmengeling)
1 - kan (12 oz) verdampte melk

Gekruide roomwolken

1/2 - kop slagroom
1 - eetlepel suiker
1/4 - theelepel pompoentaartkruid of gemalen kaneel

Stappen

  • 1. Meng in een middelgrote kom bloem en 1/2 theelepel zout. Snijd in bakvet, gebruik deegblender (of trek 2 tafelmessen door ingrediënten in tegengestelde richtingen), totdat de deeltjes de grootte hebben van kleine erwten. Bestrooi met koud water, 1 eetlepel per keer, gooi met de vork tot alle bloem bevochtigd is en het deeg bijna aan de kant van de kom komt (1 tot 2 theelepels kan indien nodig meer water bevatten).
  • 2. Verzamel gebak in een bal. Op een licht met bloem bestrooid oppervlak, vorm het deeg in een afgeplatte ronde. Wikkel het deeg in plasticfolie; ongeveer 45 minuten in de koelkast of tot het deeg stevig en koud is, maar toch buigzaam.
  • 3. Verwarm de oven tot 425 ° F. Op een licht met bloem bestrooid oppervlak, rol het deeg met de bloemige deegroller in een halve centimeter groter dan de omgekeerde 9-inch glazen taartplaat. Vouw gebak in vierden; plaats in cirkeldiagram. Uitvouwen en op de plaat schuiven, stevig tegen de onderkant en zijkant drukken. Snijd de overhangende rand van het deeg op 1 inch van de rand van de taartplaat. Vouw en rol gebak onder, zelfs met bord; fluit zoals gewenst.
  • 4. Klop de eieren in een middelgrote kom lichtjes met een draadklopper. Sla de overgebleven ingrediënten voor het vullen in. Leg de met gebak beklede taartplaat op het ovenrek om morsen van de vulling te voorkomen. Giet het vullen in cirkeldiagram. Bedek de rand van de korst met een strook folie van 2 tot 3 inch om overmatige bruining te voorkomen.
  • 5. Bak 15 minuten. Verlaag de oventemperatuur tot 350 ° F. Bak ongeveer 45 minuten langer, verwijder de folie tijdens de laatste 15 minuten van het bakken, totdat het mes in het midden wordt gestoken, er schoon uitziet. Koel 30 minuten. Zet ongeveer 4 uur in de koelkast of tot het gekoeld is. In 6. Klop in een gekoelde kleine schaal de toppingrediënten met een elektrische mixer op hoge snelheid tot zich zachte pieken vormen. Serveer pizzabovenkant met slagroom
Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter