Rood Fluweel Drievoudig Gestapeld Cupcakes

  • Bereidingstijd: 40 min
  • Bereidingstijd: 2 uur en 40 minuten
  • Porties: 16

Een nieuwe versie van een klassieke cupcake. Drie lagen rood fluweel gestapeld met lepels pluizig glazuur

Ingrediënten

Cupcakes

1 doos Betty Crocker ™ Super Moist ™ Duitse chocoladecake mix
1 - kopje water
1/2 kopje plantaardige olie
3 - eieren
2 - eetlepels ongezoete bak cacao
1 - fles (1 oz) rode voedselkleur (ongeveer 2 eetlepels)

Frosting

1 - pot marshmallow creme
1 - kopje boter, verzacht
3 - tot 5 theelepels melk of water
4 - kopjes poedersuiker

Stappen

  • 1. Verwarm de oven tot 350 ° F (325 ° F voor donkere of anti-aanbakpan). Plaats de papieren bakvorm in elk van de 24 muffincups van normaal formaat.
  • 2. Klop cupcakerediënten in een grote kom 30 seconden op lage snelheid, vervolgens op medium snelheid 2 minuten, af en toe een kom schrapen. Verdeel het beslag gelijkmatig over de muffinbekers (ongeveer twee derde vol).
  • 3. Bak 18 tot 23 minuten of tot de tandenstoker in het midden is gestoken er schoon uitkomt. Koel in pannen 10 minuten; verwijder van pannen naar koelrek. Koel volledig, ongeveer 30 minuten. Koel het onbedekte 1 uur
  • 4. Klop de marshmallow creme, boter en 3 theelepels melk in een grote kom met een elektrische mixer op hoge snelheid totdat het luchtig is. Klop in poedersuiker 1 kop per keer. Voeg geleidelijk genoeg resterende melk toe tot het glad en smeerbaar is. To 5. Voor het monteren verwijdert u de papieren bakplaten en snijdt u cupcakes in de lengte horizontaal. Zet 16 cupcake-topjes opzij. Spuit ongeveer 1 eetlepel glazuur op de snijzijde van 16 cupcake-bodems; boven elk met een andere cupcake top of onderkant. Spuit ongeveer 1 eetlepel glazuur op elke cupcake. Top met gereserveerde cupcake topjes. Pijp die op cupcaketoppen berijpen. Versier met hagelslag, indien gewenst. Bewaar in de koelkast tot het wordt opgediend.
  • Tips van experts
Je kunt duivels cake met voedselcake gebruiken in plaats van de Duitse chocoladetaartmix. Bij het maken van het cupcake beslag, weglaten de 2 eetlepels ongezoet cacao bakken.

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter