Reese's® Peanut Butter Chocolade Whoopie Pies

  • Voorbereidingstijd: 45 min
  • Bereidingstijd: 1 uur en 15 minuten
  • Porties: 16

Deze smaakzuigende koekjes zijn gemaakt met Betty Crocker Reese's Premium pindakaas en chocolade cupcakes en een romige pindakaas ...

Ingrediënten

1 - doos Betty Crocker ™ Reese's® Premium pindakaas en chocolade cupcake mix
1/4 - kopje water
1/4 - kopje plantaardige olie
2 - eieren
1 - verpakking ( 8 oz) roomkaas, verzacht, in stukjes gesneden
1/4 - kopje ongezouten boter
- hagelslag, indien gewenst

Stappen

  • 1. Verwarm de oven tot 350 ° F. Line 2-bakplaten met bakpapier of siliconen bakmatjes. In 2. In een grote kom de inhoud van het chocolade cupcake-pakket, het water, de olie en de eieren met een elektrische mixer op gemiddelde snelheid tot een goede combinatie kloppen. Schep beslag in wegwerp plastic spuitzak geleverd in doos. Knip de punt van de zak af met een schaar om 1 1 / 2- tot 2-inch opening te maken. Mix het mengsel in rondjes van 2 inch op bakplaat
  • 3. Bak 8 tot 9 minuten of tot de cakejes geurig en gepoft zijn met afgeronde toppen. Verwijder cakes van bakplaatjes naar koelrekken. Koel volledig, ongeveer 30 minuten. Mean 4. Ondertussen, in grote kom, de inhoud van het pakje pindakaas, de roomkaas en de boter op middelhoge snelheid kloppen tot alles goed is gemengd. Sp 5. Schep ongeveer 2 eetlepels op 1 gekoelde cake; top met een andere cake van dezelfde grootte. Rol randen in hagelslag. Bewaren in de koelkast.
  • Tips van experts
  • Cakes zullen zacht zijn wanneer ze voor het eerst uit de oven worden gehaald. Laat ze een paar minuten afkoelen en stevig op de bakplaatjes voordat ze worden overgebracht naar een koelingrek.
De wegwerpzak kan opnieuw worden gebruikt voor het vullen van de vulling. Was het in een sopje en spoel goed. Los het water op of laat het een paar minuten aan de lucht drogen voordat u het gebruikt.

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter