Psychedelic Cake

  • Bereidingstijd: 25 min
  • Kooktijd: 2 uur 0 min.
  • Porties: 12

Chocolade glazuur voegt een prachtige topping toe aan deze kleurrijke Halloween-cake die is gemaakt met Betty Crocker ™ Super Moist ™ -cakemengeling en voedsel ...

Ingrediënten

Cake

1 - doos Betty Crocker ™ Super Moist ™ gele cakemix
1 1/4 - kopjes water
1/3 - kop plantaardige olie
3 - eieren
- Betty Crocker ™ gel voedselkleuren of pasta kleuren (oranje, rood, blauw en groen)

Witte chocolade Frosting

3 - oz witte chocoladestaafjes of vierkanten, gesneden
3 - eetlepels slagroom
1/2 - kopboter, verzacht
3 - kopjes poedersuiker

Stappen

  • 1. Verwarm de oven tot 350 ° F. Spuit alleen de bodem van een 13x9-inch pan met kookspray. Klop in een grote kom de cakemix, water, olie en eieren met een elektrische mixer op lage snelheid 30 seconden. Klop op middellange snelheid 2 minuten, af en toe een kom schrapen. Verdeel het beslag gelijkmatig over 4 middelgrote kommen. Voeg in elke schaal een andere voedselkleur toe om oranje, rood, blauw en groen te maken. Laat ze naast elkaar door grote lepels in de pan vallen, afwisselend in de kleuren.
  • 2. Bak 25 tot 30 minuten of tot de tandenstoker in het midden is gestoken, er schoon uitkomt. Koel volledig, ongeveer 1 uur. In 3. In een magnetronbestendige schaal, magnetron witte chocolade en slagroom onbedekt op High 1 minuut, één keer roeren, tot zacht en chocolade glad geroerd kan worden. Laat 10 minuten afkoelen. In 4. Klop in een middelgrote kom boter en 2 kopjes poedersuiker met een elektrische mixer op middelhoog toeren tot ze gemengd zijn. Voeg een wit chocolademengsel toe; meng goed. Voeg de resterende poedersuiker van 1 kop toe; slaan tot dat het glad is. Voeg de oranje kleurstof toe en meng goed. Versier het glazuur op de taart.
  • Tips van experts
Om deze cake echt als Halloween te laten aanvoelen, bestrooi je het met een schedelvormig snoepje

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter