S'mores Aardbeien

  • Bereidingstijd: 15 min
  • Bereidingstijd: 45 min
  • Porties: 12

Een eenvoudige traktatie die perfect is voor zomervakanties, dit eenvoudige recept combineert ingrediƫnten van s'mores als bedekkingen voor verse strawberrie ...

Ingrediƫnten

12 - grote aardbeien
1 - pot marshmallow creme (1 1/2 kopjes)
1 kopje graham cracker kruimels
1 - kop halfzoete chocoladeschilfers (6 oz)

Stappen

  • 1. Verwijder stelen van aardbeien; knip het midden van elke aardbei voorzichtig uit. Schep marshmallow creme in een decoratietas met medium tip; knijpzak om marshmallow creme in het midden van elke aardbei te leggen. Line 2. Lijnplaat met bakpapierpapier. Plaats graham cracker kruimels in een kleine kom. In kleine magnetronbestendige kom, magnetronchocoladeschilfers ontdekt op High 30 seconden; roeren. Ga door met de microgolven in stappen van 15 seconden totdat de spanen zijn verzacht en glad kunnen worden geroerd. 3. Dompel de onderkant van elke aardbei in gesmolten chocolade en rol dan in de crackerkruimels van Graham. Plaats op de plaat. Minimaal 30 minuten in de koelkast of tot de chocolade verhard is.
  • Tips van experts
U moet 15 graham-crackervierkanten verpletteren om 1 kopje kruimels te krijgen. Of, om tijd te besparen, zoek dozen met graham-crackerkruimels in de bakbeugel in de supermarkt.Als u geen siertas hebt, kunt u een klein lepeltje gebruiken om de marshmallow-crĆØme op te scheppen. Zorg ervoor dat u de lepel spuit met de kookspray zodat de marshmallow gemakkelijker van de lepel komt.
  • Deze eenvoudige zoete lekkernijen zijn perfect voor een zomerse cookout of een reĆ¼nie!
Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter