Craft Mocktails

  • Voorbereidingstijd: 50 min
  • Bereidingstijd: 2 uur 0 min
  • Porties: 24

Geniet van aangename, verfrissende drankjes in de zomer! Een non-alcoholische draai aan ambachtelijke cocktails; perfect voor kinderen en volwassenen!

ingrediƫnten

limonade basis

3 - kopjes suiker
3 - kopjes water
3 - kopjes vers citroensap
9 - kopjes koud water
- ijs
1 - fles (1 liter) bruisend water, gekoeld

Gemengde bessen Mocktails

2 - kopjes gemengde bessen (bosbessen, bramen en frambozen)
1 - citroen, dun gesneden

Komkommer-munt Mocktails

1 kopje verse muntblaadjes
2 - kopjes in dunne plakjes gesneden komkommer

Mango- Lime Mocktails

2 - middelgrote mango's, zaad verwijderd, geschild en fijngehakt
1 - limoen, dun gesneden

Stappen

  • 1. In een 2-kwart steelpan, verwarm de suiker en 3 kopjes water op middelhoog vuur 2 tot 3 minuten of tot suiker is volledig opgelost. Koel tot gekoeld, ongeveer 30 minuten. To 2. Om Mixed Berry Mocktails te maken: Plaats 1 kopje bessen in werper. Muddle met rug van houten lepel. Voeg 1 1/2 kopjes van het suikermengsel, 1 kop citroensap, 3 kopjes koud water, resterende bessen en plakjes citroen toe. Koel 30 minuten om te koelen. Om te serveren, vult u 8 glazen half vol met bessenmengsel. Voeg ijs en bruisend water toe om glazen te vullen. To 3. Om Komkommer-Mint Mocktails te maken: Plaats muntblaadjes in werper. Muddle met rug van houten lepel. Voeg 1 1/2 kopjes van het suikermengsel, 1 kop citroensap, 3 kopjes koud water en plakjes komkommer toe. Koel 30 minuten om te koelen. Om te serveren, vult u 8 glazen halfvol met komkommermengsel. Voeg ijs en bruisend water toe om glazen te vullen.
  • 4. Mango-Lime Mocktails maken: Plaats 1 kopje gehakte mango in werper. Muddle met rug van houten lepel. Voeg 1 1/2 kopjes van het suikermengsel, 1 kop citroensap, 3 kopjes koud water, de resterende mango en limoen plakjes. Koel 30 minuten om te koelen. Om te serveren, vult u 8 glazen halfvol met mangomengsel. Voeg ijs en bruisend water toe om glazen te vullen.
  • Tips van experts
Deze verfrissende drankjes kunnen op elke manier gepersonaliseerd worden - voeg meer sprankelend water toe om de zoetheid te verminderen, of meng en match uw favoriete vruchten.Voor een gemakkelijke garneer, schep een deel van het fruit uit de kruik in elk glas

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter