Fudge Taart

  • Bereidingstijd: 20 min
  • Kooktijd: 1 uur 55 minuten
  • Porties: 10

Ooh la la! Zo speciaal als deze chocoladetaart er uitziet, het is 1-2-3 eenvoudig.

Ingrediënten

Scherp

4 - ons bitterzoet bak chocolade, gesneden
1/3 - kopje boter of margarine
1 - kop kristalsuiker
3/4 - kopje Gold Medal ™ meel voor alle doeleinden
3 - eieren, geslagen

Chocolade glazuur

1 - ounce ongezoete bak chocolade
1 - theelepel boter of margarine
1 - kop poedersuiker
2 - tot 3 eetlepels kokend water

Wit Besprenkel

1 - ounce witte chocoladestaaf
1/2 - theelepel plantaardige olie

Stappen

  • 1. Verwarm de oven tot 350 ° F. Vet 9x1-inch taartvorm in met afneembare bodem met bakvet. Wikkel de buitenbodem en de zijkant van de pan met folie om lekken te voorkomen. In een pan met een inhoud van 1 kwart verwarm je bitterzoete chocolade en 1/3 kopje boter op laag vuur, vaak roerend, tot ze gesmolten zijn; enigszins laten afkoelen
  • 2. Meng in grote kom kristalsuiker, bloem en eieren met de lepel tot alles goed gemengd is. Roer het chocolademengsel erdoor. Giet in de pan. Bak 30 tot 35 minuten of tot randen zijn ingesteld. Koel volledig af op een rooster, ongeveer 1 uur.
  • 3. Verhit ongebrande chocola en 1 theelepel boter in een steelpan met een inhoud van een halve liter op een laag vuur, onder voortdurend roeren tot het gesmolten is. Haal van het vuur. Roer poedersuiker en 2 eetlepels water tot een gladde massa. Roer extra kokend water, 1/2 theelepel per keer, tot smeerbaar. Verspreid warm glazuur over de taart.
  • 4. In een magnetronbestendige schaal, magnetron witte chocolade en olie op medium (50%) 20 tot 30 seconden; roeren. Springen over warm glazuur. Laten staan ​​tot het glazuur is gezet. Verwijder de folie en de zijkant van de pan voor het serveren.

Tips van experts

  • Geen taartvorm? Gebruik een 9-inch springvorm met verwijderbare kant voor een vergelijkbaar uiterlijk. Of lijn 9-inch ronde pan met folie; als het helemaal afgekoeld is, tilt u de folie op om de taart te verwijderen

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter