Sweet-and-Spicy Fall-Off-the-Bone Ribs

  • Bereidingstijd: 15 min
  • Bereidingstijd: 4 uur 15 min
  • Porties: 2

Sriracha hete saus en bruine suiker zijn de naamgenoot pittig en zoet achter deze sappige ribben. Zorg voor voldoende extra servetten op ...

Ingredi├źnten

2 - tot 2┬Ż lb varkensvlees babyruggen ribben
- Zout en peper
1 - eetlepel olijfolie
1/4 - kopje fijngehakt rood ui
1/2 - theelepel gemalen komijn
1/2 - kopketchup
2 - eetlepels volle lichtbruine suiker
1 - eetlepel Sriracha saus
1 - eetlepel appelcider azijn

Stappen

  • 1. Verwarm de oven op 275 ┬░ F. Leg de ribben met het vlees naar beneden op de snijplank. Zoek een dun membraan-afdekrek. Dit membraan kan moeilijk zijn als het wordt gekookt. Om te verwijderen, gebruikt u het mes om voorzichtig onder het membraan te schuiven en vervolgens met uw vingers, het membraan weg te trekken van de botten. Als het glad is of moeilijk te verwijderen, gebruik dan keukenhanddoek om het membraan vast te pakken en te trekken. Season 2. Kruid beide kanten van de ribben met zout en peper; plaats in grote braadpan. (Het kan nodig zijn om de ribben doormidden te snijden zodat ze in de pan passen). Dek af met 2 vellen folie.
  • 3. Rooster 3 uur 30 minuten tot 4 uur of tot het vlees gemakkelijk uit de botten valt. To 4. Om barbecuesaus te maken, in 2-kwart steelpan, olie verhitten op middelhoog vuur. Ui toevoegen; kook en roer tot het licht doorschijnend is. Roer de komijn erdoor. Voeg ketchup, bruine suiker, Sriracha-saus en azijn toe; roer om te combineren. Breng de saus op smaak met zout. Kook 2 minuten. Opzij zetten.
  • 5. Verwijder de ribben uit de oven; ontdekken. Royaal borstel beide zijden van de ribben met barbecue saus.
  • 6. Verplaats ovenrek naar bovenste rek positie in de oven; stel de oven in om te braden. Rooster de ribben 3 tot 4 minuten of tot de saus begint te karameliseren.
  • Tips van experts
Kies in plaats daarvan uw favoriete barbecuesaus. Roast de ribben volgens het bovenstaande recept en bestrijk ze met de saus naar keuzeIn plaats van alleen zout en peper op de ribben te sprenkelen voor het braden, kunt u een droge wrijving toevoegen voor extra smaak

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter