Feestcake Bon Bons

  • Bereidingstijd: 35 min
  • Bereidingstijd: 3 uur 0 min
  • Porties: 37

Hapklare gelukzaligheid! Cake ball bon bons zijn in een handomdraai te maken met cake mix en glazuur en zijn meteen een hit op elke dessert tray.

Ingrediënten

1-vaks Betty Crocker ™ Super Moist ™ cakemix, (elke smaak)
- Water, plantaardige olie en eieren nodig op cake mix box
1 - container Betty Crocker ™ Rich & Creamy frosting
36 - oz (van twee 24-oz verpakkingen) vanille of chocoladesmaak candy coating (amandelschors)

Stappen

  • 1. Verwarm de oven tot 350 ° F (325 ° F voor donkere of anti-aanbakpan). Maak en bak cake zoals aangegeven op doos voor 13x9-inch pan. Koel 15 minuten.
  • 2. verkruimel warme cake in grote kom; roer in glazuur tot goed gemengd. Zet 1 tot 2 uur in de koelkast of houd stevig genoeg om te vormen.
  • 3. Laat het mengsel met theelepels op de bakplaat vallen. Vorm in ballen. (Als het mengsel te plakkerig is, moet u het in de koelkast bewaren totdat het stevig genoeg is om te vormen.) 30 minuten invriezen Line 4. Leg een ander bakpapier op een rij met folie. In microwavable kom van 1 kwart, snoepdop van magnetron 12 oz onbedekt op High 1 minuut 30 seconden; roeren. Ga door met microgaren en roer in intervallen van 15 seconden tot het gesmolten en glad is. Verwijder een derde van de ballen uit de vriezer. Gebruik twee vorken, dompel en rol elke bal in coating. Plaats op een met folie bedekt bakblik. Versier zoals gewenst. Koel de koeken ongeveer 10 minuten in de koelkast of totdat de coating is aangebracht. Smelt resterende snoepbekleding in batches van 12-oz; dompel resterende ballen onder. Serveer op kamertemperatuur. In een luchtdichte verpakking bewaren.
  • Tips van experts
Irish Cream Balls maken: cake maken en bakken zoals aangegeven op doos. Mix 1/4 kop Irish cream likeur met gebakken cake crumbs en glazuur. Dompel in gesmolten chocolade. Bestrooi met witte nonpareils. Serveer in martini-glas met Ierse room op de bodem.
  • Pepermunt rode fluweelballen maken: Duits chocoladetaartmengsel maken en bakken zoals aangegeven op doos, met 1 kop water, 1/2 kop olie, 3 eieren, 1-oz fles rode kleurstof en 2 eetlepels ongezoete cacao bakken. Meng 2 eetlepels pepermunt-schnaps met gebakken cake crumbs en glazuur. Dompel in gesmolten chocolade. Bestrooi met gemalen pepermuntsuikergoed.
Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter