Bacon en kaas Blintzes

  • Voorbereidingstijd: 35 min
  • Bereidingstijd: 35 min
  • Porties: 5

Brunch voor vier? Serveer dunne Bisquick-pannenkoeken gevuld met kaasachtige eieren en spek

Ingrediënten

1/2 kopje Originele Bisquick ™ mix
1/2 kopje melk
1/4 - kopje boter, gesmolten
8 - eieren
3 - eetlepels boter
1/4 - kop slagroom of half
1 - pakje roomkaas, in kleine stukjes gesneden
1/2 - kopje gehakte groene uien (8 medium)
1/4 - theelepel zout
1/8 - theelepel versgemalen peper
8 - plakjes spek, knapperig gekookt, verkruimeld
1/2 kopje geraspte Cheddar kaas (2 oz)

Stappen

  • 1. Klop in een kleine kom Bisquick-mix, melk, gesmolten boter en 2 eieren met draadklopper tot ze gemengd zijn. In de 6 - tot 7-inch koekenpan of crêpe pan, verwarm 1 eetlepel boter op matig vuur tot het bruist. Voor elke crêpe, giet 2 eetlepels beslag in koekepan. Kantel en draai de koekenpan meteen totdat het beslag de bodem bedekt. Kook tot het lichtbruin is. Laat een brede spatel rond de rand lopen om los te maken; draai en kook de andere kant tot deze lichtbruin is. Stapel pannenkoeken met waspapier tussen elk; gedekt blijven.
  • 2. Klop in de middelgrote kom de resterende 6 eieren en de slagroom met een vork of klop tot het gemengd is. Roer de roomkaas, 1/4 kopje van de uien, het zout en de peper erdoor. In 12-inch koekenpan, verwarm 1 eetlepel van de boter op matig vuur net totdat het begint te sissen. Voeg het eimengsel toe; kook 3 tot 4 minuten, vaak, maar niet constant roerend, tot de eieren overal ingedikt zijn, maar nog steeds vochtig.
  • 3. Schep 3 eetlepels eimengsel in het midden van elke crêpe. Bestrooi met spek. Vouw zijden en uiteinden van crêpe over het vullen om een ​​rechthoek te vormen. Smelt in dezelfde koekepan 1 eetlepel boter op middelhoog vuur. Voeg 5 blintzes toe, met de naad naar beneden, naar de koekenpan; kook 1 tot 2 minuten, één keer draaien, tot ze goudbruin zijn. Verwijderen naar serveerschaal. Herhaal met de resterende 1 eetlepel boter en 5 blintzes. Bestrooi met Cheddar-kaas en de resterende uien

Tips van experts

  • Wil je iets nieuws proberen dat goed smaakt en, wat het beste is, gemakkelijk te maken is? Blintzes lijken op dunne crêpe-achtige pannenkoeken maar met een stevigere textuur. Je kunt dit veelzijdige recept vullen met een zoete of hartige vulling voor een ontbijt, brunch, diner of dessertgerecht. Volg deze tips voor elke keer een perfecte blintz.
  • 1. Smeer boter in een koekenpan van 6 tot 7 inch op middelhoog vuur. 2. Giet 2 eetlepels beslag in de koekenpan; kantel en draai de koekepan onmiddellijk totdat het beslag de bodem bedekt. 3. Stapel pannen tussen de vellen van vetvrij papier; blijf bedekt om te voorkomen dat ze blijven hangen of uitdrogen. 4. Schep 3 eetlepels eimengsel in het midden van elke crêpe; bestrooi met spek. 5. Vouw zijden en uiteinden van crêpe over de vulling om een ​​rechthoek te vormen. 6. Smelt 1 eetlepel boter op middelhoog vuur. Plaats 5 blintzes, met de naad naar beneden, in de koekenpan; kook 1 tot 2 minuten, één keer draaien, tot ze goudbruin zijn.

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter