Mini frambozen gevulde chocolade Cupcakes

  • Voorbereidingstijd: 60 min
  • Bereidingstijd: 1 uur 35 min
  • Porties: 60

Behandel uw gasten aan deze heerlijke cupcakes gelaagd met glazuur en gegarneerd met frambozen - perfect dessert voor een menigte.

Ingredi├źnten

1 - doos duivels eten taart mix met pudding
- water, plantaardige olie en eieren nodig op cake mix box
2 / 3 - kopje pitloze frambozenjam
1 - kopje verse of bevroren (ontdooide) frambozen
1 - bakje (12 oz) pluizig wit opgeklopt, klaar om te smeren glazuur
60 - verse frambozen (uit drie 6-oz containers)

Stappen

  • 1. Verwarm de oven tot 350 ┬░ F (325 ┬░ F voor donkere of anti-aanbakpannen). Plaats mini papier bakvorm in elk van de 60 mini-muffin kopjes. Make 2. Maak cakemix zoals aangegeven op doos, met water, olie en eieren. Vul muffinkommen 3/4 vol (ongeveer 1 volle eetlepel).
  • 3. Bak 10 tot 15 minuten of tot de tandenstoker in het midden van de cupcake goed schoon is. Koel 5 minuten; verwijder van pannen naar koelrekken. Koel volledig, ongeveer 15 minuten. By 4. Door het uiteinde van het ronde handvat van de houten lepel langzaam heen en weer te draaien, maak je een diepe, 1/2-inch brede inkeping in het midden van de bovenkant van elke cupcake, niet helemaal naar de onderkant (wiebelen einde van de lepel in minicake om de opening groot genoeg te maken)
  • 5. Schep jam in een kleine hersluitbare plastic zak voor voedselopslag; zeehond tas. Snijd 3/8-inch tip uit 1 onderhoek van tas. Steek de top van de zak in de opening in elke cupcake; knijpzak om de opening te vullen
  • 6. Plaats in de blender 1 kopje frambozen. dekken; puls 20 seconden of tot gepureerd. Druk puree door kleine zeef om zaden te verwijderen. Giet 1/4 kopje frambozenpuree in een middelgrote kom; roer in glazuur tot goed gemengd. Frost cupcakes. Garneer ze elk met 1 framboos.
  • Tips van experts
Deze kleine cupcakes zullen uw gasten verbazen, geserveerd op een plateau.

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter