Gouden Medaille® Klassieke koekjes

  • Voorbereidingstijd: 10 min
  • Bereidingstijd: 25 min
  • Porties: 12

Piping hot biscuits! Geniet van deze smeuïge, gemakkelijk te maken klassiekers.

Ingredi├źnten

2 kopjes Gold Medal Ôäó meel voor alle doeleinden
1 - eetlepel suiker
3 - theelepels bakpoeder
1 - theelepel zout
1/2 kopje bakvet, boter of margarine
3/4 - kopje melk

Stappen

  • 1. Verwarm de oven tot 450 ┬░ F. Roer in een middelgrote kom de bloem, suiker, bakpoeder en zout tot het gemengd is. Snijd het bakvet in met een blender of vork, totdat het mengsel eruit ziet als fijne kruimels. Roer de melk erdoor totdat het mengsel een zacht deeg vormt en de zijkant van de kom verlaat (het deeg zal zacht en kleverig zijn).
  • 2. Bestuif het meel over een snijplank of aanrecht. Leg het deeg op een met bloem bestoven oppervlak; zachtjes in de bloem rollen om te coaten. Om deeg te kneden, vouw het deeg naar u toe. Met de hakken van je handen, duw het deeg voorzichtig van je weg met een korte schommelbeweging. Verplaats het deeg een kwartslag en herhaal het 10 keer. Deeg voelt veerkrachtig en glad aan. On 3. Strijk op het met bloem bestrooide oppervlak het deeg gelijkmatig, met de handen of een deegroller, tot het deeg ┬Ż inch dik is.
  • 4. V├│├│r het snijden van elk koekje een dipje van 2 1 in. 2-inch ronde snijder in bloem om het licht te bekleden, zodat het netjes door het deeg snijdt zonder te kleven. Om te snijden, duwt u de snijder recht naar beneden door het deeg zonder te draaien of draaien. Snijd de koekjes zo dicht mogelijk bij elkaar. Op een niet-ingevroren koekjesblad plaats je koekjes met een tussenruimte van ongeveer 1 inch voor koekjes met een knapperige rand, of leg ze met kanten in aanraking voor koekjes met zachte kanten.
  • 5. Bak 10 tot 12 minuten of tot ze goudbruin zijn. Onmiddellijk verwijderen uit het bakplaat. Serveer warm.
  • Tips van experts
Spuit het bakblik in met bakspray. Verhoog de melk tot 1 kopje. Laat het deeg vallen door 12 eetlepels, ongeveer 2 inch uit elkaar, op het bakplaat.
  • Om koekjes te snijden, duw je een ronde snijder gedoopt in bloem recht naar beneden in het deeg. Verwijder overtollig deeg rond koekjes. Verplaats elk koekje met behulp van een draaischijf naar een bakplaat. Om resterende biscuits te snijden, verzamelt u het overtollige deeg en droogt u het deeg voorzichtig af tot een dikte van 1/2 inch. Gebruik zo weinig mogelijk extra vier op het oppervlak om harde, droge koekjes te voorkomen

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter