Sheet-Pan Gnocchi met worst en pesto

  • Bereidingstijd: 20 min
  • Bereidingstijd: 50 min
  • Porties: 4

Een smakelijke combinatie van gnocchi, tomaten, rode paprika en pittige Italiaanse worst worden geroosterd op een bladpan en gegooid met basilicumpesto ..

Ingrediënten

1 - verpakking aardappelgnocchi
4 - eetlepels olijfolie
1/3 kopje Progresso ™ Italiaanse panko knapperige broodkruimels (uit 8-oz box)
1/4 - theelepel zout
1/4 - theelepel peper
1 - pakje (10,5 oz) druiventomaten (ongeveer 2 kopjes)
1 - middelgrote rode paprika, grof gesneden
2 - warme Italiaanse worst links (van 19-oz pakket)
1/2 - beker gekoelde basilicumpesto (uit 7-oz-container)

Stappen

  • 1. Verwarm de oven tot 400 ° F. Bekleed de grote, omrande bakvorm met bakpapierpapier. Maak gnocchi zoals aangegeven op verpakking; afvoer. Mean 2. Ondertussen, in 8-inch anti-aanbak koekepan, verwarm 1 eetlepel olijfolie op matig vuur. Broodkruimels toevoegen; kook 3 tot 4 minuten, vaak roerend, tot ze goudbruin zijn; haal ze uit de pan.
  • 3. Voeg in de grote kom gnocchi toe, blijf 3 eetlepels olijfolie, het zout en de peper, gooi ze grondig om te coaten. Voeg tomaten en paprika toe; zacht roeren om te coaten. Verspreid het mengsel in een bakvorm; maak aan één kant ruimte voor worstlinks en plaats ze iets uit elkaar.
  • 4. Rooster 15 minuten; roer het gnocchi-mengsel en draai de worsten. Keer terug naar de oven; gebraden 12 tot 15 minuten langer of tot gnocchi zijn licht goudbruin en vlees thermometer ingebracht in worst leest 165 ° F. Remove 5. Verwijder worst naar snijplank; snij in een hoek van 1/2-inch stukken. Voeg de worst weer toe aan de bakvorm. Schep pesto op het mengsel van gnocchi en worst; zachtjes roeren om op te nemen. Top met een broodkruimelmengsel voor het serveren.
  • Tips van experts
Het bekleden met bakpapier met bakpapier zorgt voor een eenvoudige opruiming.Normale Italiaanse worst kan worden vervangen door de pittige variant, als u dat wilt.

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter