Easy Pineapple Upside-Down Cake

  • Bereidingstijd: 15 min
  • Bereidingstijd: 1 uur 50 min
  • Porties: 12

Deze klassieke favoriet is teruggekomen en het is gemakkelijker dan ooit te maken bij het gebruik van een cakemix

Ingrediënten

1/4 - kopje boter of margarine
1 - kopje verpakte bruine suiker
1 - kan (20 oz) ananas in sap, uitgelekt, sap gereserveerd
1 - pot (6 oz) maraschino kersen zonder stelen, uitgelekt
1 - doos Betty Crocker ™ Super Moist ™ gele cakemix
- plantaardige olie en eieren nodig op cake mix box

Stappen

  • 1. Verwarm de oven tot 350 ° F (325 ° F voor donkere of anti-aanbak pan). In de 13x9-inch pan smelt je boter in de oven. Strooi bruine suiker gelijkmatig over de boter. Schik ananasschijfjes op bruine suiker. Plaats de kers in het midden van elke ananasschijf en leg de resterende kersen rond de plakjes; druk voorzichtig in bruine suiker
  • 2. Voeg voldoende water toe aan gereserveerd ananassap om 1 kopje te meten. Maak cakebeslag zoals aangegeven op de doos, vervang het mengsel van ananassap voor het water. Giet beslag over ananas en kersen.
  • 3. Bak 42 tot 48 minuten (44 tot 53 minuten voor een donkere of anti-aanbakpan) of tot de tandenstoker in het midden is gestoken, er schoon uitkomt. Draai het mes meteen rond de zijkant van de pan om de taart los te maken. Plaats de hittebestendige serveerplaat ondersteboven op de pan; draai de plaat en de pan om. Laat pan over cake 5 minuten zodat de bruine suikertopping over cake kan motregenen; pan verwijderen. Koel 30 minuten. Serveer warm of koel. Winkel afgedekt in de koelkast

Tips van experts

  • Super Moist ™ boterrecept gele of witte cakemix kan ook worden gebruikt om deze populaire cake te maken. Maak beslag zoals aangegeven op doos, met 1/2 kopje gereserveerd ananassap en 1/2 kopje water in plaats van water op de doos. Voor witte cake, bak donker of anti-aanbak pan 42 tot 48 minuten.
  • Serveer met gezoete slagroom of een 8-oz container bevroren (ontdooide) geklopte topping (3 kopjes) indien gewenst. Voor 3 kopjes gezoete slagroom, in gekoelde middelgrote kom, klop 1 1/2 kopjes slagroom en 2 eetlepels kristalsuiker met een elektrische mixer op hoge snelheid tot zachte pieken vormen.

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter