Twix ™ Sugar Cookie Cups

  • Voorbereidingstijd: 25 min
  • Bereidingstijd: 1 uur en 15 minuten
  • Porties: 36

Twee heerlijke klassiekers in één schatkoekje, deze bekers bevatten een suikerkoekje dat rond een mini-Twix ™ -staaf is gewikkeld. Een beetje karamel geeft ...

Ingrediënten

1 - buidel (17,5 oz) Betty Crocker ™ Cookie Mix-suiker
- Meel, boter en ei nodig op het zakje met koekjesmix voor uitgesneden koekjes
36 - Twix ™ onverpakte bites (uit twee zakjes van 7 oz)
10 - karamels, onverpakt (van zak van 11 oz)
1 - eetlepel zware slagroom
- grof zeezout, indien gewenst

Stappen

  • 1. Verwarm de oven tot 375 ° F . Meng in grote kom de koekjesmix, bloem, boter en ei met de lepel tot zacht deeg ontstaat. Vorm in 36 ballen (1 1/4 inch). Plaats in 36 niet-ingevette mini-muffinbekers. Druk de inkeping in het midden van elk met het uiteinde van de houten lepel
  • 2. Bak 8 tot 10 minuten of tot het licht goudbruin is. Herhaal de inspringing onmiddellijk in het midden van elk koekje met het uiteinde van een schone houten lepel om een ​​opening van 1 inch te creëren, waarbij u het einde van het papier schoonmaakt als dat nodig is. Druk op 1 Twix ™ in het midden van elke koekjesbeker. Koel in pannen 10 minuten. Verwijderen naar koelrek. Koel volledig af, tenminste 30 minuten.
  • 3. In een magnetronbestendige schaal, verwarm de karamels en de slagroom blootgesteld aan High 30 tot 60 seconden, roer één keer, tot de karamel is gesmolten. Sprenkel over elke koekjesbeker. Bestrooi met zeezout. Laat het ongeveer 2 uur staan ​​of tot het is gezet. Bewaren in een luchtdichte verpakking bij kamertemperatuur.

Tips van experts

  • Hebt u slechts één mini-muffinpan? Koel de rest van het deeg tijdens het bakken van de eerste batch. Laat de pan ongeveer 10 minuten afkoelen, bak dan de rest van het deeg en voeg 1 à 2 minuten bij tot de baktijd.
  • Probeer je favoriete onverpakt snoepgebit voor een nieuwe smaakdraai

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter