Espresso Cupcakes

  • Bereidingstijd: 40 min
  • Bereidingstijd: 1 uur 45 min
  • Porties: 24

Love coffee? Dit is de fudgy cupcake om je smaakpapillen te laten lachen

Ingrediënten

Cupcakes

1-doos Betty Crocker ™ Super Moist ™ chocolade-toffees cakemix
- water, plantaardige olie en eieren nodig op cake mix box
1 - eetlepel instant espresso koffiepoeder

Vulling

1 - mascarponekaas (mascarponekaas)
2 - theelepels melk
2 - theelepels instant espresso-koffiepoeder
1 - kop poedersuiker

Glimmen en garneren

1 - theelepel espresso-poeder instant
1 - container Betty Crocker ™ Melkgekleurde slagroom
- Chocolade bedekte espresso bonen, indien gewenst

Stappen

  • 1. Verwarm de oven tot 350 ° F (325 ° F voor donkere of anti-aanbak pannen). Plaats de papieren bakvorm in elk van de 24 muffincups van normaal formaat.
  • 2. Maak beslag zoals aangegeven op doos; zachtjes in 1 eetlepel espressopoeder roeren tot het gemengd is. Verdeel het beslag gelijkmatig over de muffinbekers. Bak en koel af zoals aangegeven op doos voor cupcakes. In 3. Klop in een middelgrote kom mascarponekaas, melk, 2 theelepels espressopoeder en de poedersuiker met een elektrische mixer op gemiddelde snelheid tot een gladde massa. Schep het mengsel in de decoratiestas met een 1/4 inch (# 9) schrijfpunt. To 4. Om elke cupcake in te vullen, steekt u de punt van de zak in het midden van de gekoelde cupcake; zacht knijp zak totdat de cupcake iets uitzet maar niet barst (elke cupcake moet worden gevuld met ongeveer 1 eetlepel vulling). St 5. Roer 1 theelepeltje espressopoeder door het glazuur. Schep het glazuur in een decoratietas met een stertip van 3/4-inch (# 824). Buis over de bovenkant van cupcakes. Garneer met espresso-bonen. Bewaren afgedekt in de koelkast.
  • Tips van experts
  • Instantkoffie kan als instant espresso-poeder worden gebruikt. De smaak zal waarschijnlijk niet zo intens zijn.
Mascarpone-kaas is een Italiaanse, boterachtige, rijke crème van room tot room, gemaakt van koemelk.Als je slechts één pan en een recept hebt, moet je meer cupcakes maken dan je pan zal de rest van het beslag tijdens het bakken van de eerste batch maken, bedekken en koelen. Laat de pan ongeveer 15 minuten afkoelen, bak dan de rest van het beslag en voeg 1 à 2 minuten toe aan de baktijd.

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter