Maple-Nut Scones

  • Prep tijd: 20 min
  • Bereidingstijd: 40 min
  • Porties: 8

Met een bereidingstijd van 20 minuten: tijd, kunnen deze scones in de oven worden gebakken terwijl uw gezin nog in slaap is!

Ingrediënten

Topping

3 - eetlepels Gold Medal ™ meel voor alle doeleinden
2 - eetlepels kristalsuiker
2 - eetlepels fijngehakte noten, geroosterd *
2 - eetlepels stevige boter of margarine

Scones

2 - kopjes Gold Medal ™ bloem voor alle doeleinden
2 - eetlepels bruine suiker
2 - theelepels bakpoeder
1/4 - theelepel zout
1/2 - kop stevige boter of margarine
1/2 - kop grof gehakte noten, geroosterd *
1/3 - kopje pure esdoorn siroop of esdoornsiroop
1 - ei
- Ongeveer 2 eetlepels melk
- Extra melk

Stappen

  • 1. Verwarm de oven tot 400 ° F (375 ° F voor da rk of anti-aanbak cookie blad). Meng in een kleine kom 3 eetlepels bloem, de kristalsuiker en 2 eetlepels noten. Snijd in 2 eetlepels boter, met behulp van gebak blender of vork, tot kruimelig; apart zetten.
  • 2. Meng in een grote kom 2 kopjes bloem, de bruine suiker, bakpoeder en zout. Snijd in 1/2 kopje boter, met behulp van gebak blender (of twee messen trekken door ingrediënten in tegenovergestelde richtingen), totdat het mengsel eruit ziet als fijne kruimels. Roer de 1/2 kopje noten erdoor. Roer de ahornsiroop, het ei en net genoeg van de 2 eetlepels melk door zodat het deeg de zijkant van de kom verlaat en begint een bal te vormen. 3. Leg het deeg op een licht met bloem bestoven oppervlak; rol zacht in bloem om te coaten. Kneed lichtjes 10 keer. Klop of rol in een cirkel van 8 inch op een niet-ingevroren koekjesblad. Borstel met extra melk. Bestrooi met een topping. Snijd in 8 partjes, maar niet van elkaar.
  • 4. Bak 15 tot 18 minuten of tot ze goudbruin zijn. Onmiddellijk verwijderen uit het bakplaat; scheid de wiggen voorzichtig. Serveer warm.
  • Tips van experts
* Bak geroosterde noten in een ingevette ondiepe pan in een oven van 350 ° F 6 tot 10 minuten, af en toe roeren tot ze goudbruin zijn
  • Serveer deze zachte scones warm met een klodder honingboter of een scheutje ahornsiroop
  • Zowel pure ahornsiroop als siroop met esdoornsmaak werken in dit recept; gebruik de door u gewenste.

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter