Oranje varkenskarbonades met kruidenwort

  • Prep tijd: 10 min
  • Bereidingstijd: 6 uur 35 min
  • Porties : 4

Op zoek naar een vlezig diner? Bekijk dan deze gegrilde sinaasappelzwoerd, ingewreven met kruiden voor een smaakvolle maaltijd

Ingredi├źnten

BRINE

6 - kopjes water
1/4 - kopje koosjer zout
1/4 - kop stevig verpakte bruine suiker
1 - eetlepel geraspte sinaasappelschil

CHOPS

4 - (1 1/4 inch dikke) varkenshaasjes met botten
1 - eetlepel bruine suiker
1 - theelepel gedroogde rozemarijnblaadjes
1/2 - theelepel gedroogde salieblaadjes
1/2 - theelepel gedroogde marjolein
1/4 - theelepel knoflookpoeder
1/8 - theelepel gemalen rode peper (cayenne)

Stappen

  • 1. In grote niet-metalen kom alle pekelingredi├źnten combineren; goed mengen. Voeg varkenskarbonades toe. Cover kom; Koel 6 tot 8 uur om te marineren. Meng in kleine kom alle resterende ingredi├źnten; goed mengen. Zet apart.
  • 2. Verwarm de grill. Verwijder varkenskarbonades uit zoutoplossing; gooi pekel weg. Pat karbonades droog met papieren handdoeken. Wrijf bruin suiker-kruidenmengsel in beide kanten van varkenskarbonades. When 3. Als u klaar bent om te grillen, plaatst u de varkenskarbonades op gasgrill op middelhoge hitte of op een houtskoolgrill op 4 tot 6 inch van medium-hoge kolen. Kook 20 tot 25 minuten of tot niet langer roze in het midden, ├ę├ęn keer ronddraaiend.
  • Tips van experts
Pekel is zout water dat wordt gebruikt om voedsel te etten of te bewaren. Smaken en malsmaken vlees en gevogelte v├│├│r het koken.
  • Kosjer zout wordt gekenmerkt door grotere korrels dan tafelzout en is vrij van de additieven die in keukenzout worden gebruikt om te voorkomen dat de korrels gaan klonteren. Koks geven de voorkeur aan koosjer zout voor zijn zuiverheid en gebruiken het voor pekel en andere Prep-tijd: aromaten die afhankelijk zijn van zout
  • Om varkenskoteletten te braden, leg ze op de grillpan; braden 4 tot 6 inch van warmte met behulp van tijden boven als een gids, eenmaal draaien.
Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter