Carved Watermelon Bowl

  • Prep tijd: 45 min
  • Bereidingstijd: 45 min
  • Porties: 30

Creatief met fruitsalade. Serveer je gezin met deze watermeloenkom gevuld met verschillende soorten fruit - klaar in 45 minuten.

Ingrediƫnten

1 - grote watermeloen
20 - kopjes gesneden vers of ingeblikt fruit *

Stappen

  • 1. Snijden meloenkom, afgesneden top 1/4 meloen. Pas op dat je niet doorsnijdt naar de meloen en snij het dunne schijfje van de onderkant van de meloen zodat het plat blijft zitten. Schep watermeloen uit, laat 1 / 2- tot 1-inch-dikke schaal.
  • 2. Snijd watermeloen zoals getoond in stappen aan de rechterkant. Wikkel de meloenkom in plasticfolie om vochtig te houden; in de koelkast tot klaar om te vullen. Vul tijdens het serveren met gesneden fruit

Tips van experts

  • * Gebruik vers fruit in verschillende vormen en kleuren die in het seizoen zijn, zoals watermeloen, meloen, honingdauw, ananas, aardbeien, kiwifruit, enz.
  • Pumpkin-carving tools werken heel goed voor het maken van watermeloen. Als je geen hebt, gebruik dan een klein scherp mesje.
  • Een meloenschaal snijdt is vergelijkbaar met het snijden van een pompoen. Het kost wat tijd om het te snijden, maar de schaal kan voor het feest worden uitgesneden, in plastic gewikkeld en gekoeld. De meloenpulp die u uit de schaal haalt, kan worden gesneden en geserveerd met de andere vruchten in deze feestelijke schaal. Stap 1 Kies een gelijkvormige meloen en was deze. Snij de bovenste 1/4 van de meloen af. Snijd een dun plakje van de bodem zodat de meloen plat blijft zitten en zorg ervoor dat je niet in de rode pulp knipt. Schep de meloen eruit en laat een schaal van 1/2 tot 1 inch over. Bepaal vervolgens een ontwerp om te snijden. Voor een afstuderen, kunt u het jaar snijden (zoals afgebeeld) of de naam van de afgestudeerde snijden. Gebruik stencils voor de cijfers of letters en traceer ze op zelfklevend vinyl gecoat papier met lijm. Stap 2 Bevestig het plakpatroon op de watermeloen. Knip met een klein scherp, puntig mes of pompoensnijgereedschap 3/4 van de weg rond elk cijfer of elke letter

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter