Rolo ™ Plaatpastei

  • Bereidingstijd: 35 min
  • Bereidingstijd: 4 uur 20 min
  • Porties: 16

Koel, romig en gelaagd met de chocoladekaramel-goedheid van Rolo ™ -karamels, deze plaktaart is zeker een voltreffer bij elke menigte!

Ingrediënten

1 - doos Pillenbury ™ gekoelde taartbodems, verzacht zoals aangegeven op doos
1 - pot (16 oz) hete fudge topping
1 - doos (5,1 oz) Jell-O ™ vanille-smaak instantpudding & taartvullende mix
2 1/2 - kopjes koude melk
1/2 - kop plus 2 eetlepels karamelsaus
1 - container (8 oz) Cool Whip ™ bevroren opgeklopte topping, ontdooid
25 - Rolo ™ taaie karamels in melkchocolade, onverpakt, gesneden in de helft (ongeveer 1 kop)

Stappen

  • 1. Verwarm de oven tot 450 ° F. Op een met bloem bestoven werkoppervlak rollen de korstjes op elkaar uit en stapelen ze op elkaar. Rol naar een rechthoek van 17 bij 12 inch. Plaats de korst in een pan van 15 x 10 x 1 inch en druk stevig in de hoeken en zijkanten. Vouw extra korst onder, zelfs met randen van pan. Met behulp van de vork prikt u helemaal over de bodem en zijkanten.
  • 2. Bak 10 tot 12 minuten of tot ze goudbruin en volledig gebakken zijn. Koel volledig af op het koelrek, ongeveer 30 minuten.
  • 3. Plaats in een magnetronbestendige kom 2 eetlepels van de warme fudge topping. Dek kom af met plastic folie, in de koelkast voor later gebruik. Verspreid de resterende warme fudge gelijkmatig over de gebakken korst.
  • 4. In een middelgrote kom, klop de puddingmix en melk met klop ongeveer 2 minuten of tot ze dik zijn. Klop in een halve kop karamelsaus en 1 kop slagroom topping tot het gemengd is. Giet over fudge laag; gelijkmatig verspreid. Zet ongeveer 3 uur of tot het gerecht in de koelkast staat. When 5. Als u klaar bent om te serveren, schept u voorzichtig de overgebleven geklopte topping over de puddinglaag. Strooi gehalveerde Rolo ™ karamels over de bovenkant. Verwijder plastic uit de kleine schaal; magnetron gereserveerd 2 eetlepels warme fudge topping onbedekt op High 10 tot 20 seconden of tot dun genoeg om te motregenen. Sprenkel de saus op en laat 2 eetlepels karamelsaus over de bovenkant
  • 6. Snijd in 4 rijen en 4 rijen. Bedek en bewaar alle resterende stukjes.
  • Tips van experts
Laat je kinderen meewerken aan het maken van deze repen door ze de snoepjes te laten uitpakken. Zorg er wel voor dat de snoepjes niet verdwijnen!
  • U kunt bakpapier of vetvrij papier gebruiken om het deeg uit te rollen, zodat u het gemakkelijker kunt opruimen.
Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter