Easy Peppermint Marshmallows

  • Prep tijd: 20 min
  • Bereidingstijd: 8 uur 20 min
  • Porties: 77

Geniet van deze kleurrijke marshmallow snoepjes op smaak gebracht met pepermunt - perfect dessert voor uw volgende feestje

Ingrediënten

- Boter voor smeren
1/3 - kop poedersuiker
2 1/2 - eetlepels ongecoromatiseerde gelatine
1/2 kopje koud water
1 1 / 2 - kopjes kristalsuiker
1 - kop maïssiroop
1/4 - theelepel zout
1/2 - kop water
1 - theelepel pure pepermunt extract
8 - tot 10 druppels rode voedingskleur

Stappen

  • 1. Royaal vet bodem en zijkanten van 11x7-inch (2-kwart) glazen ovenschaal met boter; stof met 1 eetlepel poedersuiker. In de kom van de mixer, strooi gelatine over 1/2 kopje koud water om te verzachten; apart zetten.
  • 2. Verwarm kristalsuiker, glucosestroop, zout en 1/2 kopje water op een zacht vuur onder voortdurend roeren tot de suiker is opgelost. Verwarm tot het kookpunt; kook zonder te roeren ongeveer 30 minuten tot 240 ° F op de suikerthermometer of tot een kleine hoeveelheid mengsel in een kom met erg koud water is gevallen, vormt een bal die zijn vorm behoudt maar buigzaam is; haal van het vuur.
  • 3. Giet langzaam siroop in zachte gelatine terwijl u op lage snelheid klopt. Verhoog de snelheid naar hoog; sla 8 tot 10 minuten of tot het mengsel wit is en bijna verdrievoudigd in volume. Pepermunt extract toevoegen; sla op hoge snelheid 1 minuut. Giet in de ovenschaal en klop zachtjes met natte handen. Laat de voedselkleur willekeurig op het marshmallowmengsel vallen. Trek het tafelmes door de voedselkleur om een ​​krulpatroon over de bovenkant te creëren. Laat het minstens acht uur of een nacht onbedekt staan ​​
  • 4. Stofsnijplank met ongeveer 1 eetlepel poedersuiker. Plaats de resterende poedersuiker in een kleine kom. Om heemstmengsel te verwijderen, maakt u de zijkanten van de schaal los en tilt u deze voorzichtig in één stuk op de snijplank. Snijd met een mes ingevet met boter, snijd in vierkantjes van 1 inch (11 rijen bij 7 rijen). Stof bodem en zijkanten van elke marshmallow door onder te dompelen in een kom met poedersuiker. Bewaar in een luchtdichte container bij kamertemperatuur maximaal 3 weken.

Tips van experts

  • Verpak marshmallows in een plastic zak en bind ze met gekruld lint. Plaats zakken marshmallows in grote mokken samen met pakjes gastronomische cacao.

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter