Crème-gevulde Golden Bundt Cake

  • Bereidingstijd: 30 min
  • Bereidingstijd: 3 uur 0 min
  • Porties: 16

Deze gouden cake verbergt een verrassing marshmallow crème vulling die je herinnert aan je favoriete snacktaart. Het is gemakkelijk gemaakt met Bett ...

Ingrediënten

Cake

1-doos Betty Crocker ™ Super Moist ™ gele cakemix
1-doos (3.4 oz) Jell-O ™ vanille-smaak instantpudding & taartvullende mix
1 - kopje melk
1/2 - kopje boter, gesmolten
4 - eieren

Vullen

1 kopje Kraft ™ Jet-Puffed ™ marshmallow crème (uit 7-oz pot)
1/2-cup boter, verzacht
1 / 2 - theelepel vanille
2 - tot 3 theelepels melk
1 1/2 - kopjes poedersuiker

Decoratie

1 - eetlepel poedersuiker

Stappen

  • 1. Verwarm de oven tot 350 ° F. Ruim een ​​12-kops gecanneleerde buis cakevorm met bakspray op met meel
  • 2. Klop de ingrediĂ«nten in de grote schaal met een elektrische mixer op medium snelheid 2 minuten, af en toe een schraperbak. Giet in de pan.
  • 3. Bak 38 tot 40 minuten of tot de tandenstoker in het midden gestoken er schoon uitkomt. Haal uit de oven. Laat 20 minuten staan; verwijder van pan naar koelrek. Koel volledig, ongeveer 1 uur en 30 minuten. In 4. Klop de marshmallow creme, de 1/2 kop zachte boter, de vanille en 2 theelepels melk in een grote kom tot een mengsel. Klop suiker in poedersuiker totdat het luchtig is. Klop indien nodig meer melk in, een paar druppels per keer, tot de consistentie is toegenomen. Plaats de vulling in de decoratietas met een 1/2 inch ronde pijptip. Opzij leggen.
  • 5. Plaats de taart voorzichtig met de bovenkant naar beneden op het koelrek. Gebruik meloen baller, schep 10 1-inch gaten ongeveer 2 centimeter diep uit, gelijkmatig verdeeld in cirkel rond de onderkant van de cake, reserveer gesneden stukken. Spuit royaal 2 eetlepels vulling om elk gaatje te vullen, of pijp totdat het vullen gelijk is aan de onderkant van de taart. Plaats gereserveerde stukken taart over het vullen om te dekken. Plaats de serveerschaal op de bodem van de cake en draai hem om zodat de cake met de goede kant naar boven is. When 6. Spreid de top cake als u klaar bent om te serveren met 1 eetlepel poedersuiker. Dek de resterende cake los en koel deze in.
  • Tips van experts
Het is erg belangrijk om een ​​bakspray met meel te gebruiken om de pan te bekleden. Het helpt bij het succesvol verwijderen uit de pan.Als u uw maatbeker bespuit met een kookspray voordat u marshmallow creme meet, wordt het gemakkelijker en minder plakkerig om te verwijderen.

Deel Met Je Vrienden
Vorige Artikel
Volgende Artikel

Laat Een Reactie Achter